search
Deze nieuwe serie brengt Netflix volledig in de kerstsfeer en dreunt de top 10 binnen
Series / Nieuws

Deze nieuwe serie brengt Netflix volledig in de kerstsfeer en dreunt de top 10 binnen

De nieuwe serie 'Yoh! Christmas' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix.

De nieuwe serie 'Yoh! Christmas' scoort uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De serie is nog maar net beschikbaar en behoort gelijk tot de 10 best bekeken series op de streamingsdienst.

De romantische komedieserie die de kijkers goed in de kerststemming weet te brengen is Zuid-Afrikaans en komt dus niet zoals gebruikelijk uit Amerika, Europa of (tegenwoordig ook gebruikelijk) uit Azië. Alleen dit gegeven al, maakt de serie bijzonder. Kennen ze in Afrika het fenomeen 'witte kerst' überhaupt wel?

Plot


De serie gaat over Thando Mokoena, een fysiotherapeute, die de afgelopen jaren als vrijgezel heeft doorgebracht. Ondanks dat ze beweert een trotse onafhankelijke vrouw te zijn, lijkt ze nog steeds een beetje vast te zitten aan haar ex, die haar kort voor hun geplande huwelijk verliet. Haar ex is inmiddels getrouwd en heeft kinderen gekregen. Haar ex heeft zelfs de naam gestolen, die Thando voor haar eerstgeboren zoon wilde bewaren.

Thando laat tijdens een familiediner weten dat ze tijdens de kerstavond haar nieuwe vriend mee zal brengen. Dit wordt groots gevierd door de familie, onze Thando eindelijk aan de man! Er is alleen één probleempje, Thando is vrijgezel en heeft nu exact 24 dagen om een vriend te vinden die ze mee naar huis kan nemen voor de feestdagen.

Kijken


Wil je zien hoe Thando dit gaat oplossen? Kijk deze kerstige romantische komedie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen