search
Professionele stuntmannen reageren op 'Ted Lasso': "Ze zijn gewoon zo goed"
Series / Nieuws

Professionele stuntmannen reageren op 'Ted Lasso': "Ze zijn gewoon zo goed"

Stuntmannen zijn sprakeloos na het zien van deze stunt uit Ted Lasso.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
De Amerikaanse komedieserie, Ted Lasso, volgt het verhaal van footballcoach Ted die zonder al te veel ervaring het Engelse Premier League-team moet coachen. De serie is geprezen voor zijn humor en acteerwerk, maar velen lijken de stunts te vergeten.

De stuntmannen van Corridor Crew hebben onlangs een nieuwe video op YouTube geplaatst waarin ze verschillende stunts uit films en series bekijken en beoordelen. De stunt waar ze het meest van onder de indruk waren? Die uit Ted Lasso.

De stunt


De stuntmannen hebben de sprong van Coach Beard (Brendan E. Hunt) uit seizoen 2 aflevering 9 gezien, waarin hij van een dak springt. In de video leggen de mannen uit hoe de stunt in elkaar zit: er zijn meerdere sprongen gefilmd van de acteur en de stuntman en daarna zijn deze beelden naadloos aan elkaar geplakt.

Niko merkte op dat de sprong in slow motion gefilmd is en dat de overgang daarom zo goed is. Dit is wat hij opmerkte: "Als je heel goed naar zijn gezicht kijkt, zie je zijn baard in de laatste seconde verdwijnen."

Een fantastische stunt


De stunt gaat heel erg snel en doordat de sprong ononderbroken te zien is, lijkt het alsof er geen stuntdubbel was. Toch is er geknipt en geplakt. Zoals de stuntmannen bespraken, is er sprake van een montage die zó goed gedaan is dat je het alleen ziet als je weet waar je moet kijken.



Stream Ted Lasso op Apple+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen