search
De uiterst geliefde serie 'Warrior' is gecanceld: hoop nu gevestigd op Netflix
Series / Nieuws

De uiterst geliefde serie 'Warrior' is gecanceld: hoop nu gevestigd op Netflix

Na drie seizoenen is het over en uit voor de stevige serie Warrior, gebaseerd op een idee van Bruce Lee.

De afgelopen jaren verscheen op HBO Max Warrior, een martial arts-serie gebaseerd op een idee van wijlen Bruce Lee. De serie werd geproduceerd door zijn dochter Shannon Lee en de bekende filmmaker Justin Lin. Nu is de serie gecanceld, na drie seizoenen.

Warrior had Jonathan Tropper, vooral bekend van Banshee, als showrunner en in 2019 debuteerde de geliefde serie op Cinemax, onderdeel van HBO. Na het tweede seizoen verhuisde Warrior naar de streamer HBO Max voor het derde seizoen. Dit nieuwste, en dus laatste seizoen verscheen in juni dit jaar.

Sterk ontvangen


Nadat het eerste seizoen nog uitkwam op 79 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, staan het tweede en derde seizoen allebei op de volle 100 procent. Het publiek is ook dik tevreden, gezien een score van 96 procent als Audience Score op Rotten Tomatoes. De IMDb noteert een prima 8,4/10 na 37K stemmen.

De critics consensus voor seizoen 1: "Hoewel Warrior's duivelse houding vaak bezwijkt onder het gewicht van de verheven ambities en ideologische afkomst, biedt de serie enorm veel energie en actie die mensen zal vermaken die op zoek zijn naar een drama met pit."

Netflix


Netflix gaat volgens Deadline de serie in 2024 online zetten en nu is de hoop dat Netflix de geliefde serie een vierde seizoen geeft. "Warrior is een serie die simpelweg weigert te sterven," zei Tropper tegenover Deadline.



"Ondanks de veranderingen bij het platform bleven de schrijvers, producenten, cast, crew en ons stuntteam iets krachtigs, relevants en enorm unieks maken," vervolgde de showrunner. "En nu hebben we er, dankzij Netflix, een nieuw leven ingeblazen, en ik ben heel blij voor alle betrokkenen dat nog eens miljoenen kijkers over de hele wereld de serie zullen ontdekken."

HBO Max
Heb je een abonnement op HBO Max, dan vind je Warrior gewoon nog op die streamingdienst.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij de serie Warrior op HBO Max gezien?

  • Ja, gezien!

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik heb Warrior niet gezien

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen