search
De twee makers van 'The Big Bang Theory' hebben bijna gevochten om dit koppel

De twee makers van 'The Big Bang Theory' hebben bijna gevochten om dit koppel

De twee mede-makers van The Big Bang Theory hadden niet dezelfde ideeën over de finale van seizoen 4 en dit zorgde voor problemen.

Adriennë Koolen
Niet alle fans vinden dezelfde momenten in een serie leuk en ook hebben ze altijd discussies wie beter bij wie past. In het geval van The Big Bang Theory hadden de twee mede-makers ook een goede discussie over de serie.

In de finale van seizoen 4 kwamen Penny en Raj bij elkaar voor een verrassende onenightstand en dit zorgde voor heel wat problemen. Leonard had op dit moment namelijk een relatie met Raj’s zus Priya. Hierdoor moest Penny met Raj naar bed om Leonard pijn te doen.

Niet met elkaar eens


De makers Steve Molare en Chuck Lorre hadden verschillende meningen hierover. Lorre vond het idee leuk, maar Molare had hier andere ideeën over. Dit vertelde hij aan TVLine:

"Ik ben er de hele pauze door van streek geweest. Toen we weer aan het werk gingen, ging ik naar boven naar het kantoor van Lorre en zei: 'Dit zit me echt dwars.'" Ook gaf hij enkele alternatieven voor de scène.

Een compromis


Lorre was het niet helemaal eens met het idee van Molare, maar hij zag dat het heel belangrijk voor hem was. Dat was dan ook de reden dat hij toegaf.De oplossing? Raj geeft uiteindelijk toe dat hij en Penny nooit echt geslachtgemeenschap hadden gehad, omdat hij heel snel klaarkwam. Dit is natuurlijk geen excuus voor alles, maar het maakt het (misschien) een heel klein beetje beter.

Te streamen op HBO Max


Stream The Big Bang Theory op HBO Max.

Aanbevolen artikelen