search
'Stranger Things' geeft veel hints voor seizoen 5 met Will, maar mag Noah Schnapp eigenlijk wel terugkomen?
Series / Nieuws

'Stranger Things' geeft veel hints voor seizoen 5 met Will, maar mag Noah Schnapp eigenlijk wel terugkomen?

Fans willen heel graag dat Will in het middelpunt staat van seizoen 5, maar ze hoeven Noah Schnapp nooit meer te zien.

Iedereen werd op slag verliefd op Hawkins en alle personages na het zien van het eerste seizoen van Stranger Things. De hitserie begon met Will (Noah Schnapp) in het middelpunt en fans hopen dat het eindigt met Will in het middelpunt.

De officiële verschijningsdatum is nog niet bekend, maar het script is af en het creatieve team is volop bezig met de pre-productie. Ondertussen geven de Duffer broers enkele details over het vijfde en laatste seizoen weg.

Seizoen 5


Ross Duffer sprak met Variety: "Will staat weer centraal in seizoen 5. Will is eraan gewend de jongste te zijn, de introverte, degene die beschermd wordt. Een deel van zijn reis is dus niet alleen seksualiteit; het is Will die van kleine jongen opgroeit tot jonge man."

Will speelt een hele belangrijke rol in Stranger Things, aangezien alles begon met zijn verdwijning. Aan de andere kant is hij ook heel belangrijk voor de vriendengroep, aangezien hij de lijm is die iedereen bij elkaar houdt.

Controverse rondom Noah Schnapp


Het is heel poëtisch dat Stranger Things begint en eindigt met Will, maar fans willen niets meer met Schnapp te maken hebben. Hij is de laatste jaren namelijk het middelpunt geweest van enkele controverses.Zo is hij gefilmd met stickers met het opschrift: 'Zionisme is sexy' en 'Hamas is ISIS'. Daarnaast heeft hij enkele jaren geleden een privé-gesprek met DOJA Cat op sociale media gedeeld. En in 2020 ging er een video rond van Schnapp waarin hij meezong met Freaky Friday van Lil Dicky, waarna hij beschuldigd werd van het gebruiken van het n-woord.

De toekomst van Schnapp bij Stranger Things


Veel kijkers vinden dat Schnapp door deze acties niet meer terug mag keren als Will en zijn een petitie tegen hem gestart. Ondanks de petitie ziet het ernaar uit dat Schnapp alsnog terug zal keren als Will.Stream Stranger Things op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen