Kiefer Sutherland klaar met '24' en Jack Bauer

Maar misschien keert hij terug in een cameo in de geplande spin-off.

Bram de Groot, 05-10-2015 08:00

In 2014 verscheen nog het twaalfdelige negende revival-seizoen 24: Live Another Day, waarin Kiefer Sutherland opnieuw gestalte gaf aan het personage Jack Bauer. Dit deed hij ook in de acht voorgaande aaneengesloten seizoenen die verschenen van 2001 tot en met 2010 en de film 24: Redemption.
Tegenover de BBC liet Sutherland weten dat hij definitief klaar is met de serie en de rol van Counter Terrorist Unit (CTU) agent Bauer: "24 was een van de grootste geschenken die ik aangeboden kreeg als acteur, maar het is nu tijd om andere dingen te gaan doen. Het is definitief voorbij, maar ik sluit een kleine cameo niet uit."

FOX werkt ondertussen aan de spin-off van 24. Hierin krijgen we naar verluidt een jong nieuw vrouwelijk personage te zien, die back-up krijgt van een meer ervaren vrouwelijk personage.

Sutherland zien we binnenkort in de westernfilm Forsaken, naast namen als (vader) Donald Sutherland, Demi Moore en Brian Cox.Bron: BBC

Lees meer over: 24, 24 live another day, 2014, fox, jack bauer, jon cassar, kiefer sutherland, kim raver, yvonne strakhovski

Populair nieuws

Populair nieuws

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos

'Handmaid's Tale'-verhaallijn maakt fans weer boos