search
Vertrek van Shannen Doherty uit 'Charmed' leidde tot chantage van een andere acteur
Series / Nieuws

Vertrek van Shannen Doherty uit 'Charmed' leidde tot chantage van een andere acteur

Hollywood glitter en glamour is niet alles: Holly Marie Combs werd gedwongen te blijven, terwijl ze niets meer met Charmed te maken wilde hebben.

Charmed is het beste te omschrijven als zussen die toevallig ook heksen zijn. De zusterliefde sprong van het scherm af, maar achter de schermen ging het er heel anders aan toe.

De serie ging in 1998 in première met Shannen Doherty (Prue), Holly Marie Combs (Piper) en Alyssa Milano (Phoebe) in de hoofdrollen. Er waren altijd al problemen achter de schermen, maar deze kwamen tot een hoogtepunt na het vertrek van Doherty.

Het vertrek


Combs onthulde onlangs op de Let’s Be Clear With Shannen Doherty-podcast dat ze gechanteerd werd om te blijven terwijl ze dat zelf niet wilde. Ze bevond zich op dat moment in een "ongemakkelijke" situatie, omdat ze de serie niet zonder Doherty wilde doen.

Producent Jonathan Levin weigerde echter naar haar te luisteren en zei dat hij haar zou aanklagen als ze zou stoppen. Lees hieronder haar quote:

De quote


"Ik wilde deze serie niet zonder Shannen doen en zij wilde het niet zonder mij doen. Ik werd gedwongen terug te gaan naar een serie waar ik niets mee te maken wilde hebben. Uiteindelijk heb ik veel uren gewerkt voor een laag loon, omdat ik gewoon niet om loonsverhoging vroeg. Ik wilde geld over hebben voor gaststerren."

Bekijk op instagram


Er was altijd gezegd dat Doherty zelf wilde stoppen, maar onlangs is er een ander verhaal aan het licht gekomen. Nu blijkt dat ze ontslagen was, omdat Milano haar had aangeklaagd voor het creëren van een vijandige werkomgeving.

Onduidelijkheid


Doherty heeft altijd beweerd niet gemeen te zijn geweest tegen Milano, maar aan de andere kant heeft Doherty de reputatie dat ze heel moeilijk is om mee samen te werken. Wat er werkelijk gebeurd is, blijft dus een raadsel.

Bekijk op instagram


Stream Charmed op Prime Video om alle momenten van de zussen nog een keer te zien zonder na te hoeven denken over het drama van de actrices.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen