search
Een van de grootste hits van HBO Max krijgt een nieuw seizoen
Series / Nieuws

Een van de grootste hits van HBO Max krijgt een nieuw seizoen

'The Gilded Age' van 'Downton Abbey'-maker Julian Fellowes draagt de goedkeuring van pers en publiek.

Vlak na de finale op 17 december komt er een positief bericht voor The Gilded Age. De dramaserie krijgt namelijk een derde seizoen.

Op social media werd kort na de première van seizoen 2 de nodige aandacht gegeven aan de serie. Ook de HBO-bazen zijn duidelijk in hun nopjes, de fans kunnen dus uitkijken naar meer.

Weerslag


De serie gaat over, hoe kan het ook anders, families in de hogere sociale klasse in het New York van de 19e eeuw. De veranderingen aan het einde van deze eeuw hebben duidelijk hun weerslag op de levens van de Russells en de van Rhijn-Brooks.

Ook de hogere klasse zwarte Amerikanen komt in deze serie aan bod, naast de aspiranten uit de hogere middenklasse en natuurlijk de werkende klasse.

Alles klopt


Francesca Orsi is het Hoofd Drama bij HBO en zij heeft niets dan lof voor de serie. "We zijn ongelooflijk trots op hetgeen 'The Gilded Age' en Julian Fellowes hebben bereikt. Van de kostuums tot aan de productie en de acteerprestaties, alles klopt. Samen met onze partner Universal Television zien we er naar uit om een derde seizoen van deze serie te brengen," aldus Orsi.



Je kunt The Gilded Age streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Volg jij The Gilded Age op HBO Max

  • ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen