search
'Wednesday'-actrice Emma Myers heeft één grote wens voor in seizoen 2
Series / Nieuws

'Wednesday'-actrice Emma Myers heeft één grote wens voor in seizoen 2

Het zou de actrice leuk lijken als haar personage wat meer ontwikkeling zou doormaken.

De hitserie Wednesday van Netflix werd naast de inbreng van hoofdrolspeelster Jenna Ortega ook een enorm succes door de rol die Emma Myers speelde. Zij verklapt alvast waar ze op hoopt voor Enid in seizoen twee.


De serie ging vorig jaar november in première en wist binnen de kortste keren een van de meest bekeken series op Netflix ooit te worden. Fans raakten al gauw verliefd op de opgewekte tegenhanger en kamergenoot van de norse Wednesday.

Positieve weerwolf


In een groot deel van het eerste seizoen bevond Enid zich in de schaduw van de slimme en sarcastische Wednesday. Als weerwolf werd Enid meestal afgewezen wanneer ze haar emoties uitte tegenover haar kamergenoot op de Nevermore Academy.

In een interview vertelt Myers wat ze tot zover wist te vertellen over haar personage: "Weet je wat het is, niemand vertelt me echt wat er gaat gebeuren in seizoen twee. Dus ik kan echt niets zeggen, omdat ik het simpelweg zelf niet weet. Maar ik zou voor Enid wel graag willen zien dat ze zelfverzekerder wordt."


Ze groeit in haar rol


In het eerste seizoen was te zien dat Enid worstelde om contact te maken met haar innerlijke weerwolf. Myers hoopt dat Enid er nu niet meer bang voor is: "Ze heeft haar vaardigheden als wolf eindelijk onder de knie, en ik zou graag zien dat ze die gebruikt in plaats van er bang en verdrietig door te zijn."



Kijk nog eens alle afleveringen van Wednesday op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen