search
Acteur uit 'The Crown' biedt lid van de koninklijke familie zijn excuses aan

Acteur uit 'The Crown' biedt lid van de koninklijke familie zijn excuses aan

Jonathan Pryce zegt dat hij aan Prinses Anne zijn excuses heeft aangeboden voor het spelen van haar vader.

Bram de Groot
De serie The Crown is al regelmatig in het nieuws gekomen. Ondanks dat de serie een succes is, waren de berichten niet altijd even positief. Bepaalde gebeurtenissen in de serie van Netflix waren nogal controversieel.

Nu blijkt dat ook leden van de Britse koninklijke familie naar de serie hebben gekeken. Acteur Jonathan Pryce, ook bekend uit The Two Popes en Game of Thrones, heeft onthuld dat hij een lid van de familie zijn excuses heeft aangeboden.

Sorry


In gesprek met Times Radio geeft Pryce te kennen dat hij zijn excuses heeft aangeboden aan Prinses Anne voor het spelen van haar vader. "'Toen ik werd geridderd en naar Windsor ging, was het prinses Anne die mij ridderde. Op dat moment speelde ik haar vader, en er waren aanwijzingen dat ze er iets van had gezien," vertelde Pryce.

"En dus legde ze het zwaard lichtjes op de schouder, en toen ik opstond - denkend aan dat zij eraan dacht, snap je - zei ik: 'Oh, ik weet niet wat ik tegen je moet zeggen... misschien, sorry?' En ze zei: 'Waarom? Het is nu klaar."

Grappig moment


"Of ze nu dacht dat ik sorry zei voor dat ik daar die vanavond was, of voor dat ik haar vader had gespeeld, ik weet niet niet," vervolgde de acteur. "Het was best een grappig moment, voor mij tenminste."



The Crown staat nu in zijn geheel op Netflix, met zestig afleveringen.

Aanbevolen artikelen