search
Visueel spektakel weet Netflix in een klap helemaal te veroveren
Films / Nieuws

Visueel spektakel weet Netflix in een klap helemaal te veroveren

De sciencefictionfilm Rebel Moon werd wisselend ontvangen, maar wordt wel grijsgedraaid op Netflix.

Mocht je Rebel Moon al hebben gezien, dan vraag je je misschien af waarom een dergelijke spektakelfilm niet op het witte doek te zien is geweest. De film van regisseur Zack Snyder is namelijk een genot voor het oog.

De visueel vaak erg sterke sciencefictionfilm werd wel erg mager ontvangen bij de critici. Op de Tomatometer staat de film op slechts 23 procent, met een 4.1/10 als gemiddelde beoordeling. De publieksscore is duidelijk beter: 66 procent, met een 3,6/5 als gemiddelde beoordeling.

Koppositie


De zwakke ontvangst houdt de Netflix-abonnees niet tegen om de film massaal te gaan streamen. De film staat namelijk in een klap bovenaan de Netflix Top 10 en staat net boven films als Top Gun: Maverick en Leave the World Behind.

Snyder had voor de film een flink aantal grote namen tot zijn beschikking, met Sofia Boutella als hoofdpersonage Kora. Andere rollen komen van onder andere Djimon Hounsou, Ed Skrein, Michiel Huisman, Doona Bae, Ray Fisher, Charlie Hunnam en Anthony Hopkins (stem).

Vervolg


Helemaal aan het einde van de film is gelijk de trailer te zien voor het vervolg Rebel Moon - Part Two: The Scargiver. Deze is vanaf 19 april te kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen