search
Kan ‘The Boys’ seizoen 4 dit hoogtepunt van het vorige seizoen evenaren?
Series / Nieuws

Kan ‘The Boys’ seizoen 4 dit hoogtepunt van het vorige seizoen evenaren?

The Boys seizoen 4 moet zijn best gaan doen om net zo goed te zijn als de voorgaande seizoenen.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Fans van The Boys hoeven niet verteld te worden dat de serie haar fans graag verrast met shockerende momenten. Er is beloofd dat seizoen 4 het meest brute en shockerende seizoen tot nu toe wordt, maar kan het nieuwe seizoen dit moment evenaren?

The Boys ging in 2019 in première en groeide al snel uit tot één van de meest populaire series. De franchise is nu aan het uitbreiden met de nieuwe spin-off, Gen V, en waarschijnlijk komen er nog veel meer.

Heftig moment


De wereld van The Boys heeft niet te maken met superhelden die 100% goed zijn, maar juist met helden met kwetsbare ego’s en een moreel grijs karakter. Dit maakt de serie steengoed, maar ook angstaanjagend.

De grootste twist van de serie vond misschien wel plaats in seizoen 3. Dit was het seizoen dat Homelander zich totaal anders ging gedragen. Dit kwam mede doordat hij onderdrukt werd door de andere helden en Vought.

Het kantelpunt


Toen Homelander hoorde dat Stormfront zelfmoord had gepleegd, veranderde er iets in hem. Hij was in aflevering 2 op een missie om een meisje te redden dat van het dak wilde springen. In plaats daarvan vertelde hij haar dat ze moest springen.

Bekijk op instagram


Homelander dwingde haar dus zelfmoord te plegen en dit markeerde een grote verandering voor The Boys. Nu is de vraag of het seizoen 4 gaat lukken om momenten te bedenken die de serie nóg meer op zijn kop zetten dan deze.

Te streamen op Prime Video


The Boys is te streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen