search
'Grey's Anatomy'-fans zijn nog steeds teleurgesteld in deze domme verhaallijn
Series / Nieuws

'Grey's Anatomy'-fans zijn nog steeds teleurgesteld in deze domme verhaallijn

Deze verhaallijn had de beste van de serie kunnen worden, maar de schrijvers hebben het verpest.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Relaties zijn in het echte leven vaak rommelig en ingewikkeld. Veel relaties in series zijn dit ook, maar dan net een stapje extra. Scheidingen worden nóg lelijker gemaakt en de strijd om de kinderen zorgt vaak, net zoals in het echte leven, voor een climax.

Dit was precies het geval in Grey’s Anatomy toen Callie Torres en Arizona Robbins na hun scheiding vochten over hun dochter Sofia. Dit had een hartverscheurend moment kunnen zijn, maar het was zo slecht geschreven dat fans het liever niet hadden gezien.

De voogdijstrijd


Fans hadden gehoopt dat Callie eindelijk een keer over de behoeften van iemand anders na zou denken, namelijk over die van haar dochter. In plaats daarvan besloot ze bij haar nieuwe vriendin in te trekken.

In de rechtszaak werd duidelijk hoe egoïstisch ze was tegenover Arizona en Sofia. Het was dan ook geen verrassing dat Arizona de zaak won. Sofia werd echter depressief, omdat ze bij haar moeder weggehaald werd. Maar zelfs toen kon Callie haar ongelijk niet toegeven.

Eerdere seizoenen


Deze egoïstische acties waren te verwachten van Callie uit een eerder seizoen. Deze strijd vond echter plaats in seizoen 8, toen Callie al een hele karakterontwikkeling was ondergaan.

Bekijk op instagram


Stream Grey’s Anatomy op Disney+ om deze momenten nog een keer te beleven.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen