search
97% op Rotten Tomatoes en toch verwijderde HBO Max deze gave scifi-serie helaas helemaal
Series / Nieuws

97% op Rotten Tomatoes en toch verwijderde HBO Max deze gave scifi-serie helaas helemaal

De serie Made for Love met Cristin Milioti en Billy Magnussen stopte al na twee seizoenen, jammer genoeg.

Soms zijn er series die veel meer verdienen dan ze uiteindelijk krijgen. Zo'n serie is de misschien iets minder bekende serie Made for Love die in 2021 op HBO Max verscheen.

Made for Love debuteerde in juni 2021 met het eerste seizoen en de hoofdrollen in de scifi-komedieserie zijn voor de aansprekende namen Cristin Milioti, Billy Magnussen en Ray Romano.

Made for Love


In de serie ontmoeten we een vrouw die op de vlucht slaat na tien jaar in een verstikkend huwelijk met een tech-miljardair te hebben gezeten. Hij heeft echter een monitoringapparaat in haar hersenen geplaatst waarmee hij haar kan volgen. Ook kan hij haar emotionele toestand zien terwijl ze zich probeert te herontdekken.

De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van schrijver Alissa Nutting en er zijn uiteindelijk 16 afleveringen online gekomen.

HBO Max, of toch niet?


De serie verscheen op HBO Max, net als het tweede seizoen in april 2022. Toch vind je de serie niet meer op die streamer. Na de merge van WarnerMedia met Discovery, Inc. verdween de serie van HBO Max. Merkwaardig genoeg kun je de serie nu nergens - in Nederland - meer kijken.



In de Verenigde Staten lijkt Made for Love verplaatst te zijn naar Prime Video, maar in Nederland blijft de sterk ontvangen serie helaas niet meer beschikbaar.

Wie is Cristin Milioti?


Milioti is bekend om haar veelzijdige rollen in zowel series als films. Ze verwierf bekendheid met haar rol als Tracy McConnell, de 'moeder' in de populaire sitcom How I Met Your Mother. Milioti heeft ook indruk gemaakt in films zoals The Wolf of Wall Street en in de hoofdrol van de kritisch gewaardeerde serie Palm Springs.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen