search
De fans zijn het er unaniem over eens; dit was de grootste ruzie in 'The Big Bang Theory'

De fans zijn het er unaniem over eens; dit was de grootste ruzie in 'The Big Bang Theory'

De relatie tussen deze twee dames in 'The Big Bang Theory' was wel heel bijzonder.

Bas de Kramer
Wij hebben twaalf seizoenen lang kunnen genieten van The Big Bang Theory. De sitcom over een groep nerdy wetenschappers hun vrienden en familie. Er speelden natuurlijk de nodige, veelal grappige conflicten, tussen de hoofdrolspelers. Doch het meest pittige en tumultueuze conflict was die tussen twee bijrollen; de moeders van Leonard en Sheldon.

De moeders van de heren waren al regelmatig te zien geweest, maar ontmoetten elkaar pas in de 23e aflevering van het achtste seizoen. De moeders, Beverly en Mary, werden gespeeld door Christine Baranski en Laurie MetCalf en zij bezochten in de betreffende aflevering hun zonen om hen te feliciteren met het ontvangen van een prestigieuze wetenschappelijke prijs. De dames raken onmiddellijk met elkaar in conflict.

Tegenstelling


Terwijl Sheldons moeder een vrome christen is, is Leonards moeder een psychiater en een militante atheïst. Hierdoor konden Beverly en Mary het niet eens worden over basiszaken, en raken zij al snel in een grote ruzie. Het conflict tussen de twee moeders wordt door veel fans beschouwd als de meest pittige relatie in The Big Bang Theory.

Helaas treffen de dames elkaar maar zelden in het vervolg van de serie. "Ik wou dat deze moeders meer tijd samen hadden gekregen in de serie. Hun interacties zijn niet alleen hilarisch, maar ook een uitstekende les in sociale interacties, communicatie, persoonlijkheden," schreef een YouTuber.

Fantastische actrices


Een andere YouTuber voegt toe: "De actrices die Leonard en Sheldons moeders spelen, zijn fantastisch. Ik werd altijd enthousiast als ik een van deze twee geweldige dames op de show zag. Het samenvoegen van hen was geniaal"Kijk The Big Bang Theory terug op HBO Max

Aanbevolen artikelen