search
Geen crossover 'Fear' en 'The Walking Dead'
Series / Nieuws

Geen crossover 'Fear' en 'The Walking Dead'

Alleen als het heel logisch volgt uit de verhaallijn.

Het eerste seizoen van Fear The Walking Dead is nu voorbij en het tweede seizoen dat volgend jaar zijn debuut gaat beleven, zal complete anders worden. De wereld is immers al tot een einde gekomen en het is nu de vraag hoe iemand kan overleven. Producent Gale Ann Hurd belooft in een interview met Deadline dat de wegen van zijn voorganger niet bewandeld zullen worden.


Een crossover zal ook niet snel gebeuren, gezien het feit dat men zo ver van elkaar vandaan zit. "Het zijn echt de regels van het universum. Ik bedoel, onze groep van overlevenden in The Walking Dead is nog niet eens in Washington D.C., in zes seizoenen tijd, en ze zitten helemaal niet zo ver daar vandaan. Dus om de Fear-personages de reis over het hele land te laten maken? Waarom? Ik bedoel, waarom zou je daarheen gaan? Hoe zouden we dat verklaren? Ik denk niet dat het natuurlijk volgt uit hun karakters en waar ze zich bevinden als de show begint. Het komt dus niet natuurlijk voort uit de personages en wat ze willen en nodig hebben. Je moet de logische wegen volgen."

Voorlopig blijven ze dan ook in Los Angeles en zullen ze niet dezelfde gebieden bezoeken als de personages uit The Walking Dead. Toch maken de showrunners het zich niet helemaal gemakkelijk, gezien het tempo van de Apocalyps. Wat denken jullie?

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen