search
Nieuw 'Rings of Power'-gerucht: zien we Sauron straks in zijn originele vorm?
Series / Nieuws

Nieuw 'Rings of Power'-gerucht: zien we Sauron straks in zijn originele vorm?

De geruchtenmolen over het nieuwe seizoen van Rings of Power blijft draaien.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Het tweede seizoen van Amazon Prime Video's serie Rings of power is al klaar met filmen. De productie werd afgerond net voor de start van de acteursstaking in Juli. De geruchten over het nieuwe seizoen zijn dan ook overal.

De nieuwe reeks ligt op schema voor een release in 2024. Enkele leden van de Cast zijn al bekend. Zo zal Sam Hazeldine Joseph Mawle vervangen als Adar, terwijl veelgeprezen acteurs als CiarĂ¡n Hinds en Rory Kinnear ook te bewonderen zullen zijn.

Terugkeer?


Recent werd aan de cast ook de Britse acteur Gavi Singh Chera toegevoegd. De fansite 'Fellowship of fans' speculeert nu dat deze casting wel eens zou kunnen betekenen dat Duistere Heer Sauron terug zal keren in de serie. Chera zou een versie van de opperslechterik uit de filmtrilogie in zijn 'originele aard' uit de spelen.

In het eerste seizoen was de identiteit van Sauron een mysterie. Uiteindelijk werd onthuld dat het personage van de acteur Charlie Vickers Sauron was. Vickers zou terugkeren voor het tweede seizoen, maar we weten dat het personage Sauron de mogelijkheid heeft om van gedaante te veranderen, daarom wordt aangenomen dat het personage in de nieuwe reeks op verschillende manieren zal verschijnen.

Geruchten


Voorlopig blijft het voornamelijk een gerucht. Het is niet de eerste keer dat er geruchten verspreid worden over het nieuwe seizoen van de peperdure serie. Er werd bijvoorbeeld ook al duchtig gespeculeerd over de terugkeer van de gevreesde Shelob, de enorme spin uit de trilogie. Wat er van deze geruchten waar is, zal duidelijker worden in de loop van 2024, wanneer de promotiecampagne aftrapt.

Tot dan is het vooral afwachten. Ondertussen kan je het eerste seizoen nog steeds bekijken op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen