search
Scifi, Tom Cruise en mysterie zetten Netflix op zijn kop

Scifi, Tom Cruise en mysterie zetten Netflix op zijn kop

De top drie films op Netflix zijn er drie om ook daadwerkelijk gezien te hebben.

Bram de Groot
Op dit moment barst het van de grote nieuwe films op Netflix. De Netflix Top 10 is gevuld met aansprekende titels en voor iedereen is er wel iets moois te zien. Hieronder een blik op de bovenste drie titels.

De lijst wordt aangevoerd door de nieuwste grote Netflix Original en deze is geregisseerd door Zack Snyder. We hebben het dan uiteraard over Rebel Moon - Part One: A Child of Fire. Ondanks een zwak ontvangst staat de film sinds 22 december bovenaan. Ben je dol op grafisch geweld, dan zit je bij deze goed.

Tom Cruise & mysterie


De tweede plaats is voor de grootste kaskraker van 2022. Het langverwachte Top Gun: Maverick met Tom Cruise raast over je beeldscherm en het is te hopen dat je een goede home cinema hebt. Deze is niet alleen visueel een genot, het geluid knalt namelijk letterlijk uit je speakers.

De top drie is compleet met Leave the World Behind. Ondanks dat de ontvangst onder het publiek wisselend is, blijft de film hoog in de lijst staan. Dit betekent dat de film veel kijkers blijft trekken. En dat is alleen maar goed, want het mysterieuze rampendrama is zeker een van de betere van Netflix dit jaar.

Top 10


De complete lijst met topfilms op Netflix vind je hieronder.

1. Rebel Moon - Part One: A Child of Fire
2. Top Gun: Maverick
3. Leave the World Behind
4. Operation Kandahar
5. De Bellinga's: Vakantie op Stelten
6. Pretty Woman
7. The Grinch
8. Hell Camp: Teen Nightmare
9. How The Grinch Stole Christmas
10. Family Switch

Aanbevolen artikelen