search
Winter vol Liefde: is driemaal scheepsrecht voor Marco? Of gaat hij ook zijn derde kandidate alweer rap naar huis sturen?

Winter vol Liefde: is driemaal scheepsrecht voor Marco? Of gaat hij ook zijn derde kandidate alweer rap naar huis sturen?

Winter Vol Liefde: Marco stuurde zijn eerste dames al weg, is driemaal scheepsrecht?

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Marco heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in zijn boetiekhotel in Noorwegen. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Marco is 55 jaar en runde tot 3 jaar geleden een zelf uit de grond gestampt boetiekhotel in Noorwegen. Nu staat hij zelf aan het roer nadat zijn vrouw 3 jaar geleden is overleden. Marco is dol op de rust in Noorwegen, maar heeft soms ook last van de "oorverdovende stilte" en is er zo langzamerhand aan toe om weer een vrouw toe te laten in zijn leven.

Joyce 1


Nadat Marco eerder de zweverige Tineke al naar huis stuurde, stuurt hij nu ook kapster Joyce huiswaarts. Marco voelt geen vlinders en besluit haar na een mooie sneeuwwandeling naar huis te sturen. Er zit voor Joyce niets anders op om haar spullen te pakken. Marco en de Noorse omgeving hebben indruk op haar gemaakt. Ze is er toch wat emotioneel van en hoopt er een mooie vriendschap met Marco aan over te houden.

Marco zoekt maar weer eens zijn toevlucht tot allesweter/kok en vriend Kees. Marco geeft aan dat hij op zoek is naar een bepaalde vorm van luchtigheid bij de dames. Kees benoemt dat alle dames wel degelijk luchtig binnen kwamen, maar dat de situatie daarna veranderde. Die onzekerheid van de dames is voor Marco een afknapper; hij houdt van zelfverzekerde vrouwen, die niet snel van hun stuk gebracht zijn.

Joyce 2


Joyce heeft haar hielen nog niet gelicht of een nieuwe kandidate staat alweer op de stoep. Het gaat om de 48-jarige B&B eigenaresse Joyce, Joyce 2 dus! Marco lijkt onder de indruk van haar enthousiasme en gaat samen met haar een kamer uitzoeken. Joyce kiest voor de kitschige kamer 'Rome' die zij briljant vindt.

Het lijkt erop dat Joyce nummer 2 goed in de smaak valt bij Marco, maar Marco lijkt in eerste instantie over iedereen wel vrij positief. Gaat driemaal scheepsrecht zijn? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen