search

Ons nieuws van vrijdag 29 december 2023

De nieuwe 'The Walking Dead'-serie: dit weten we al over 'The Ones Who Live'
Series / Specials

De nieuwe 'The Walking Dead'-serie: dit weten we al over 'The Ones Who Live'

Ontdek de post-apocalyptische wereld van The Walking Dead, waar overlevenden vechten tegen zombies en elkaar.

Het is voor ons, fans van The Walking Dead, haast niet voor te stellen dat het alweer 13 jaar geleden is dat deze hitserie in première ging. Ondertussen zijn er al vele spin offs gemaakt en kunnen de makers er maar geen genoeg van krijgen nieuwe verhaallijnen te ontwikkelen.

The Walking Dead is een Amerikaanse televisieserie, gebaseerd op de gelijknamige stripboekenserie gemaakt door Robert Kirkman, Tony Moore en Charlie Adlard. De serie speelt zich af in een post-apocalyptische wereld, waar een groep overlevenden op zoek is naar een veilige plek om te wonen en te overleven te midden van de bedreiging van zombies, ook wel bekend als walkers.

Zombie-Apocalypse


De serie volgt voornamelijk de ervaringen van een voormalige politieagent genaamd Rick Grimes(Andrew Lincoln) en zijn volgelingen. Hij is een van de centrale personages die verandert van een bescheiden politieman in een onverschrokken leider in de nasleep van de zombie-apocalyps.

Hij wordt bijgestaan door personages zoals Daryl Dixon, een ruige en bedreven jager, en Michonne (Danai Gurira). Zij is een dappere zwaardvechtster. Samen navigeren ze door uitdagende omstandigheden en samen vechten ze tegen zowel de doden als de levenden.

Overleven


Gedurende de serie wordt de onderlinge dynamiek tussen de personages voortdurend getest door trauma, verlies en wanhoop. De overlevenden worden geconfronteerd met constante bedreigingen en moeten samenwerken om te overleven. Dit zorgt voor complexe en rijke interacties tussen de personages, waardoor kijkers geboeid blijven door de emotionele reis van elk personage.De serie verkent vaak de morele en ethische dilemma's waarmee de personages worden geconfronteerd in hun strijd om te overleven. Ze moeten beslissingen nemen die hun menselijkheid testen, terwijl ze tegelijkertijd hun groep proberen te beschermen. Het weeft horror, actie, drama en karakterontwikkeling naadloos samen, wat heeft bijgedragen aan zijn langdurige populariteit en loyaliteit van fans over de hele wereld.

Producent


Scott M. Gimple wordt gezien als de perfecte match als showrunner voor de nieuwe serie. Hij is geen onbekende in de wereld van The Walking Dead, aangezien hij al sinds de start in 2011 bij de productie betrokken is en uiteindelijk wordt gecrediteerd als uitvoerend producent en schrijver voor de latere afleveringen.Hij heeft ook aan verschillende Walking Dead-spin-offs gewerkt, waaronder Fear The Walking Dead, The Walking Dead: Dead City, The Walking Dead: Origins, The Walking Dead: World Beyond en het binnenkort te verschijnen The Walking Dead: Daryl. Dixon.Als je een opfrisser nodig hebt over alle terugkerende personages: alle seizoenen van The Walking Dead zijn nu beschikbaar om te streamen op op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is de échte winnaar van 'Game of Thrones', en het is niet Tyrion en ook niet de Starks!
Series / Featured

Dit is de échte winnaar van 'Game of Thrones', en het is niet Tyrion en ook niet de Starks!

Met het oog op de finale van de serie is er maar een echte winnaar.

Fans discussiëren nog steeds wie het Spel der Tronen nu eigenlijk gewonnen heeft. Om hiervoor te kwalificeren moet je je eigen positie veilig gesteld hebben, én overleefd hebben.

De laatste aflevering van de fantasyserie laat hiermee duidelijk zien wie de grootste winnaar is. Dit is niemand minder dan Bronn (Jerome Flynn), die van huurling zijn eigen Huis heeft gekregen.

In dienst van Tyrion


De luchthartige avonturier komt aanvankelijk in dienst van Tyrion (Peter Dinklage). Op dat moment heeft hij letterlijk geen achternaam, wat zo ongeveer de laagste maatschappelijke klasse aanduidt in de wereld van Westeros.

Voor zijn bewezen diensten krijgt hij de titel Ser Bronn of the Blackwater, maar dit blijkt slechts een eerste stap.

Ingehuurd door Cersei


Wanneer Cersei (Lena Headey) hem inhuurt om Jaime (NIkolaj Coster-Waldau) en Tyrion te vermoorden, weten deze twee Bronn te overtuigen om over te lopen. Dit blijkt een goede zet te zijn aangezien Bronn het beloofde land en zijn eigen Huis ook daadwerkelijk krijgt.Aan het einde van Game of Thrones is hij Lord of Highgarden en neemt zitting in de High Council.

Naar de top


Lord Bronn is hiermee uit het niets naar de top geklommen wat hem tot een overtuigende winnaar maakt. Game of Thrones kun je zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Recensie NPO Start-serie 'Out of Touch'
Recensie

Recensie NPO Start-serie 'Out of Touch'

Psycholoog Ava kan het relatieverloop van stellen zien door ze aan te raken, maar wat als ze zelf haar toekomstige echtgenoot tegenkomt?

Regie: Lina Åström | Cast: Sara Shirpey (Ava), Hannes Fohlin (John), Sanna Sundqvist (Mikaela), Christer Fant (Marcus), e.a. | Afleveringen: 6 | Speelduur: 20-23 minuten | Jaar: 2022

De een heeft een klap van de molen gehad, de ander wordt als puber geëlektrocuteerd door een broodrooster en kan de toekomst zien. Dit overkwam althans psycholoog Ava. Onder het mom van een ademhalingsoefening met de koppels die haar inschakelen voor goede raad, raakt Ava hun hartstreek aan en ziet visioenen voor het verdere verloop van een relatie.

Het is het behoorlijk vergezochte uitgangspunt van de Zweedse miniserie Out of Touch. Alleen Ava's beste vriendin, waarmee ze voortdurend aan de telefoon hangt, weet van haar bijzondere gave, want anders kan ze haar praktijk wel opdoeken. Voor Ava zelf betekent het dat ze maar liever geen vaste relaties aangaat. Maar wat moet ze doen als ze collega John ontmoet en bij een toevallige aanraking zichzelf met hem in het huwelijksbootje ziet stappen?

Het is vaak oppassen geblazen met dergelijke metafysische of bovennatuurlijke plotelementen, omdat ze onherroepelijk de geloofwaardigheid van de personages en hun beslommeringen aantasten. In het geval van Ava zou je dit alles kunnen reduceren tot een flink geval van bindingsangst, alleen heeft ze daar in de meeste gevallen een verklaring voor en een reden toe. Het verschaft de scenaristen een makkelijke uitweg, wanneer ze zichzelf in een hoek hebben geschreven.

Ava's beste vriendin is oud-collega Mikaela, die met een jong kind thuiszit en vermoedt dat haar partner vreemdgaat met de loodgieter. De verlatingsangst van Mikaela vormt een sterk contrast met de bindingsangst van Ava, maar dat is dan de enige functie die dit subplot vervult. Out of Touch tracht een beeld te schetsen van het moderne dating- en relatieleven in Stockholm, maar blijft hangen in algemeenheden en trapt voortdurend open deuren in.

Aan de sprankelende vertolkingen van hoofdrolspeler Sara Shirpey en tegenspeler Hannes Fohlin valt weinig af te dingen, aan hun chemie evenmin. Vooral Ava is een chronische twijfelkont die zich veel te veel laat leiden door haar derde oog, in plaats van gewoon op haar gevoel af te gaan. Het zorgt voor de nodige ergernis, vooral omdat ze als psycholoog vastberadenheid wil uitstralen maar haar lichaamstaal en handelen wat anders verraden. De zegetocht van deze serie langs verschillende internationale filmfestivals is dan ook onbegrijpelijk.

Als verkenning van de onafhankelijkheid van de moderne westerse vrouw weet het schrijversduo Lina Åström en Marja Nyberg het hoofdpersonage weinig substantieels mee te geven. De voorspellende gaven van Ava gaan er steeds minder toedoen, maar worden wel weer van stal gehaald bij twee enorme plotwendingen om uiteindelijk te leiden tot een conclusie waar menig Hollywoodfilmproducent de vingers bij af zou likken.

★★☆☆☆

Out of Touch is te zien bij NPO Start.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Seizoen 2 van 'That '90s Show' moet antwoord geven op grote cliffhanger
Series / Nieuws

Seizoen 2 van 'That '90s Show' moet antwoord geven op grote cliffhanger

Seizoen 1 is tot een einde gekomen met een grote climax en seizoen 2 moet heel wat vragen gaan beantwoorden.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
That '70s Show heeft jaren geleden een grote indruk gemaakt en veel toegewijde fans zijn nu aan het genieten van de spin-off That '90s Show. Er zijn enkele dingen die fans graag willen zien in seizoen 2.

That '90s Show volgt Leia (Callie Haverda), de dochter van Eric (Topher Grace) en Donna (Laura Prepon). Ze logeert een zomer bij haar grootouders Kitty (Debra Jo Rupp) en Red (Kurtwood Smith) en raakt bevriend met de buren en de zoon van Michael Kelso (Ashton Kutcher).

Liefde hangt in de lucht


Het grootste gedeelte van seizoen 1 is Leia bezig met Jay Kelso, de zoon van Michael Kelso. Hun relatie loopt niet heel erg soepel en Jay besluit dat hij geen lange afstandsrelatie wil. Net voor het eind van het seizoen verandert hij echter weer van gedachten.

Ondertussen is Leia erachter gekomen dat de beste vriend van Jay, Nate (Maxwell Acee Donovan), veel beter bij haar past. Dit zorgt voor een rommelige situatie door de vriendschap van de jongens en het feit dat Nate een vriendin heeft.

Seizoen 2


Jay en Leia zijn allebei hun eigen weg opgegaan, maar wat gaat er gebeuren als Leia weer terugkomt in Point Place en deel uitmaakt van dezelfde vriendengroep?Seizoen 2 zal deze situatie dus beter en verder moeten onderzoeken. Wat voelt Leia precies voor zowel Nate als Jay? Met wie wil ze verder? Hopelijk wordt hier in seizoen 2 een duidelijk antwoord op gegeven.

Te streamen op Netflix


Stream That '90s Show op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'Riverdale'-ster bedankt de serie: het was net "acteerschool"
Series / Nieuws

'Riverdale'-ster bedankt de serie: het was net "acteerschool"

Charles Melton heeft veel geleerd van zijn tijd bij Riverdale: de hele situatie was als een soort "acteerschool".

Of je nu een superfan bent van Riverdale of dat je de serie ongelofelijk haat, iedereen moet toegeven dat de serie veel teweeg heeft gebracht. Al vanaf het eerste seizoen heeft de serie veel kijkers getrokken en het was dan ook hard werken voor de cast en crew.

Ondertussen is Riverdale afgelopen en hebben de acteurs zich weer volledig kunnen focussen op andere projecten. Zo heeft Charles Melton de show gestolen als Joe Yoo in de film May December van Todd Haynes.

Bedankt, Riverdale!


Melton heeft onlangs aan The Hollywood Reporter laten weten dat Riverdale een grote indruk heeft gemaakt op hem. Het productieschema zat altijd bomvol, waardoor Melton een soort "acteerschool"-ervaring heeft meegemaakt.

De cast en crew werkten acht tot tien dagen aan één aflevering. Dit ging zo voor 10 maanden en 22 afleveringen lang en "echt iedereen op de set was nodig om dit proces uit te voeren".

Vertrouwen


Daarnaast heeft Riverdale met meer dan 100 regisseurs gewerkt, waardoor de cast heeft geleerd snel te schakelen. Deze manier van werken heeft Melton "het vertrouwen gegeven" in zichzelf om in een project van Haynes te spelen.

Bekijk op instagram


Riverdale is te streamen op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Heeft 'What If...' nu ook direct impact op het Marvel Cinematic Universe?
Series / Nieuws

Heeft 'What If...' nu ook direct impact op het Marvel Cinematic Universe?

Deze 'What If...?'-aflevering kenmerkt zich door een vernieuwende aanpak door Marvel Studios.

What If...? seizoen 2 scoort prima. De animatieserie waarin Marvel-superhelden alternatieve verhaallijnen laten zien past natuurlijk binnen het idee van verschillende realiteiten.

Actrice Devery Jacobs sprak de rol in van Kahhoni. De aflevering trekt de aandacht doordat deze vrijwel volledig in de taal van de Mohawk-stam is opgenomen.

Nieuwe taal leren


Interessant detail is dat Jacobs ook een rol heeft in Echo. In deze serie neemt Jacobs de rol van Bonnie voor haar rekening.

De jonge actrice onthulde aan Collider de voornaamste connectie tussen de twee verschillende rollen: "Er kwam een heleboel huiswerk bij kijken. Ik moest de Mohawk-taal leren voor Kahhoni en voor Bonnie ging het om Amerikaanse Gebarentaal."

Live action


Desgevraagd gaf Jacobs aan ongelooflijk enthousiast te zijn over Kahhoni. "Ik zou het geweldig vinden om Kahhoni vaker te spelen, en of het in animatie is of live-action maakt me echt niet uit. MCU heeft wel vaker personages teruggebracht, dus dat laat ik aan de grote bazen over," aldus de actrice. De kans hierop is realistisch gezien echter klein, daar het hier natuurlijk om verschillende tijdlijnen gaat.Jacobs besluit met de toelichting dat de twee rollen afzonderlijk van elkaar op haar pad kwamen. Jacobs: "Ik was al bezig met 'What If...?' voordat überhaupt bekend was dat ik auditie ging doen voor 'Echo'". De twee rollen hebben haar echter op een positieve manier voor het voetlicht gebracht.


Waar te zien?


What If... kun je streamen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Crown'-acteur had geschil met Prins Harry: "Mijn mond voorbij gepraat."
Series / Nieuws

'The Crown'-acteur had geschil met Prins Harry: "Mijn mond voorbij gepraat."

'The Crown'-acteur Dominic West was ooit close met de Engelse Prins.

Dominic West, die Prince Charles speelt in de laatste twee seizoenen van The Crown gaf aan dat hij geen hulp gekregen heeft van Prince Harry voor die rol. Nochtans waren de twee ooit best close. Ze gingen in 2014 samen voor het goede doel op expeditie in Antarctica met ex-veteranen uit het Britse leger.

West, die u misschien ook kent als de flamboyante Jimmy McNulty uit The Wire, gooit al twee seizoenen hoge ogen met zijn vertolking van Charles. Dat heeft echter niets te maken met zijn vriendschap met Harry, de twee hadden recent zelfs een ruzie.

Te veel gezegd


Waarover de ruzie ging, loste de acteur maar mondjesmaat."We zijn elkaar wat uit het oog verloren, ik denk omdat ik ooit mijn mond voorbij heb gepraat in een persconferentie. Harry vond dat niet leuk, daarna hebben we niet meer veel gepraat."

Daarmee verwijst West waarschijnlijk naar een persconferentie na de Antarctica-missie in 2014. Daarin werd hij gevraagd naar hoe de militairen hun missie in Antarctica hadden gevierd. West antwoordde toen ondeugend: 'Harry was toen heel erg deel van het team. Gewoon een van de jongens.'

Royal Flush


Maar de The Crown-acteur grapte ook over het feit dat hij en Harry hetzelfde toilet gebruikten. Al lachend zei hij'Ik zat op het toilet en dacht: "Wauw, dit is echt wel een Royal Flush. Op elke manier mogelijk."' Harry kon blijkbaar niet lachen met dat soort ondeugende woordgrapjes, en de vriendschap die ze hadden opgebouwd in het koude Antarctica verwaterde weer.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Dit is wanneer 'Wie is de Mol' start met 10 heel leuke kandidaten
Realityseries / Nieuws

Dit is wanneer 'Wie is de Mol' start met 10 heel leuke kandidaten

Het vierentwintigste seizoen van Wie is de Mol gaat begin 2024 naar Mexico.

Op dit moment doen we verslag van de datingshow Winter Vol Liefde, maar je kunt meer reality op SerieTotaal verwachten. Binnenkort start namelijk het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

We kijken alvast even vooruit naar de volgende zoektocht naar "de mol". Dit jaar krijgen we uiteraard weer een reeks nieuwe deelnemers en zij gaan - na Zuid-Afrika in 2023 - naar Mexico.

Start Wie is de Mol


Wie is de Mol begint op zaterdag 6 januari alweer aan zijn vierentwintigste seizoen en iedere zaterdag om 20.30 op NPO 1 zendt AVROTROS een nieuwe aflevering uit. Deze worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

De nieuwe kandidaten zijn al even bekend. Dit zijn Acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragqueen Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk.

Meer dan voorheen


Ben je een ware fan van Wie is de Mol? dan kun je na iedere aflevering ook MolTalk kijken op NPO 3, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot. Daarnaast is er een compleet nieuwe app (download) beschikbaar.En dan is er ook nog Niet de Mol op NPO Start. Iedere zondag is er op de streamingdienst een gesprek te zien tussen Splinter Chabot en de deelnemer die show heeft moeten verlaten.

Nog meer!


​​De jonge kijker volgt waarschijnlijk ook Mollenstreken op NPO Zapp en ben je zot op podcasts, dan is er de officiële Wie is de Mol?-podcast.Uiteraard volg je Wie is de Mol ook op NPO Start.


OPROEP: Ben jij fan van Wie is de Mol? Ben je goed in het schrijven van leuke artikelen? Neem dan contact met ons op en wie weet staan jouw artikelen binnenkort op SerieTotaal!

Foto: Joy Hansson
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Het beste personage in 'Game of Thrones': Cersei Lannister of Daenerys Targaryen?
Series / Poll

Het beste personage in 'Game of Thrones': Cersei Lannister of Daenerys Targaryen?

Het is een moeilijke keuze, maar voor welk strijdbaar personage ga jij?

Game of Thrones is misschien wel de meest favoriete serie van de afgelopen tien jaar. Dit komt niet alleen door de vele grootse actiescènes en vliegende draken. De vele uiteenlopende personages waren minstens zo goed.

Twee van die personages zijn Daenerys Targaryen van actrice Emilia Clarke en Cersei Lannister van actrice Lena Headey. Hieronder de vraag: welke van deze personages is jouw favoriet?

Daenerys en Cersei


Daenerys Targaryen is in de serie de laatste Targaryen die aanspraak kan doen op de ijzeren troon. Dany komt over als een heldin - mogelijk door het zachte voorkomen van actrice Clarke -, maar is ook een groot gevaar voor vele andere figuren in Westeros. Ze heeft het doel de wereld te veroveren.Cersei Lannister is misschien wel het meest verafschuwde personage in de serie. Actrice Headey vult die rol uitstekend in. Ze wil de complete macht in handen hebben en maakt zich schuldig aan vele misdaden tegen haar omgeving. En dan heeft ze ook nog te dealen met haar familie, met onder andere Jaimy en Tyrion.

Favoriet?


Hieronder de simpele vraag, in de vorm van een poll. Kies jouw favoriet en keer later terug naar SerieTotaal om te zien wie dit 'spel' heeft gewonnen. Game of Thrones vind je uiteraard op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: dit weten we nu
Series / Nieuws

'The Lincoln Lawyer' seizoen 3: dit weten we nu

Beetje bij beetje krijgen we meer informatie over het volgende avontuur van de superadvocaat.

Eerder dit jaar kwam op Netflix het tweede seizoen van The Lincoln Lawyer uit. Net als het eerste seizoen was het nieuwe seizoen een succes, en dus krijgen we een derde deel van de serie.

The Lincoln Lawyer volgt advocaat Mickey Haller, die in Los Angeles actief is. Hij staat erom bekend zijn zaakjes uit te voeren vanuit zijn auto in plaats van een kantoor.

Seizoen 3


Inmiddels is bekend dat het derde seizoen een verfilming zal zijn van het vijfde boek uit de serie. Dat boek draagt de titel The Gods of Guilt. In dat boek moet Haller een digitale pooier verdedigen die van moord beschuldigd wordt. De zaak heeft een persoonlijk tintje: het slachtoffer is namelijk een oude vriendin van Haller.

Ook weten we dat actrice Neve Campbell niet terugkeert. Zij speelde Maggie McPherson, een van Mickey's ex-vrouwen. De kans is dat Campbell vooral afwezig is omdat haar personage niet in het verhaal voorkomt. Voor latere seizoenen zou ze dus alsnog terug kunnen keren.

Netflix


De eerste twee seizoenen van The Lincoln Lawyer zijn te zien op
Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Winter vol Liefde: is driemaal scheepsrecht voor Marco? Of gaat hij ook zijn derde kandidate alweer rap naar huis sturen?
Realityseries / Nieuws

Winter vol Liefde: is driemaal scheepsrecht voor Marco? Of gaat hij ook zijn derde kandidate alweer rap naar huis sturen?

Winter Vol Liefde: Marco stuurde zijn eerste dames al weg, is driemaal scheepsrecht?

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
Winter vol Liefde-deelnemer Marco heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in zijn boetiekhotel in Noorwegen. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Marco is 55 jaar en runde tot 3 jaar geleden een zelf uit de grond gestampt boetiekhotel in Noorwegen. Nu staat hij zelf aan het roer nadat zijn vrouw 3 jaar geleden is overleden. Marco is dol op de rust in Noorwegen, maar heeft soms ook last van de "oorverdovende stilte" en is er zo langzamerhand aan toe om weer een vrouw toe te laten in zijn leven.

Joyce 1


Nadat Marco eerder de zweverige Tineke al naar huis stuurde, stuurt hij nu ook kapster Joyce huiswaarts. Marco voelt geen vlinders en besluit haar na een mooie sneeuwwandeling naar huis te sturen. Er zit voor Joyce niets anders op om haar spullen te pakken. Marco en de Noorse omgeving hebben indruk op haar gemaakt. Ze is er toch wat emotioneel van en hoopt er een mooie vriendschap met Marco aan over te houden.

Marco zoekt maar weer eens zijn toevlucht tot allesweter/kok en vriend Kees. Marco geeft aan dat hij op zoek is naar een bepaalde vorm van luchtigheid bij de dames. Kees benoemt dat alle dames wel degelijk luchtig binnen kwamen, maar dat de situatie daarna veranderde. Die onzekerheid van de dames is voor Marco een afknapper; hij houdt van zelfverzekerde vrouwen, die niet snel van hun stuk gebracht zijn.

Joyce 2


Joyce heeft haar hielen nog niet gelicht of een nieuwe kandidate staat alweer op de stoep. Het gaat om de 48-jarige B&B eigenaresse Joyce, Joyce 2 dus! Marco lijkt onder de indruk van haar enthousiasme en gaat samen met haar een kamer uitzoeken. Joyce kiest voor de kitschige kamer 'Rome' die zij briljant vindt.

Het lijkt erop dat Joyce nummer 2 goed in de smaak valt bij Marco, maar Marco lijkt in eerste instantie over iedereen wel vrij positief. Gaat driemaal scheepsrecht zijn? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.