search
Het beste personage in 'Game of Thrones': Cersei Lannister of Daenerys Targaryen?
Series / Poll

Het beste personage in 'Game of Thrones': Cersei Lannister of Daenerys Targaryen?

Het is een moeilijke keuze, maar voor welk strijdbaar personage ga jij?

Game of Thrones is misschien wel de meest favoriete serie van de afgelopen tien jaar. Dit komt niet alleen door de vele grootse actiescènes en vliegende draken. De vele uiteenlopende personages waren minstens zo goed.

Twee van die personages zijn Daenerys Targaryen van actrice Emilia Clarke en Cersei Lannister van actrice Lena Headey. Hieronder de vraag: welke van deze personages is jouw favoriet?

Daenerys en Cersei


Daenerys Targaryen is in de serie de laatste Targaryen die aanspraak kan doen op de ijzeren troon. Dany komt over als een heldin - mogelijk door het zachte voorkomen van actrice Clarke -, maar is ook een groot gevaar voor vele andere figuren in Westeros. Ze heeft het doel de wereld te veroveren.Cersei Lannister is misschien wel het meest verafschuwde personage in de serie. Actrice Headey vult die rol uitstekend in. Ze wil de complete macht in handen hebben en maakt zich schuldig aan vele misdaden tegen haar omgeving. En dan heeft ze ook nog te dealen met haar familie, met onder andere Jaimy en Tyrion.

Favoriet?


Hieronder de simpele vraag, in de vorm van een poll. Kies jouw favoriet en keer later terug naar SerieTotaal om te zien wie dit 'spel' heeft gewonnen. Game of Thrones vind je uiteraard op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Cersei Lannister of Daenerys Targaryen: welke Game of Thrones-personage is jouw favoriet?

 • Cersei Lannister

  45
  %
  1.000
  stemmen
 • Daenerys Targaryen

  45
  %
  1.000
  stemmen

Aanbevolen artikelen