search
Dit is wanneer 'Wie is de Mol' start met 10 heel leuke kandidaten

Dit is wanneer 'Wie is de Mol' start met 10 heel leuke kandidaten

Het vierentwintigste seizoen van Wie is de Mol gaat begin 2024 naar Mexico.

Bram de Groot
Op dit moment doen we verslag van de datingshow Winter Vol Liefde, maar je kunt meer reality op SerieTotaal verwachten. Binnenkort start namelijk het nieuwe seizoen van Wie is de Mol?

We kijken alvast even vooruit naar de volgende zoektocht naar "de mol". Dit jaar krijgen we uiteraard weer een reeks nieuwe deelnemers en zij gaan - na Zuid-Afrika in 2023 - naar Mexico.

Start Wie is de Mol


Wie is de Mol begint op zaterdag 6 januari alweer aan zijn vierentwintigste seizoen en iedere zaterdag om 20.30 op NPO 1 zendt AVROTROS een nieuwe aflevering uit. Deze worden gepresenteerd door Rik van de Westelaken.

De nieuwe kandidaten zijn al even bekend. Dit zijn Acteur Jeroen Spitzenberger, presentator Kees van der Spek, presentatrice Tooske Ragas, wetenschapsjournalist Anna Gimbrère, artiest Babs Schutte, presentator Fons Hendriks, cartoonist Jip van den Toorn, dragqueen Justin Mooijer, actrice Rian Gerritsen en artiest Rosario Mussendijk.

Meer dan voorheen


Ben je een ware fan van Wie is de Mol? dan kun je na iedere aflevering ook MolTalk kijken op NPO 3, gepresenteerd door Marlijn Weerdenburg en Splinter Chabot. Daarnaast is er een compleet nieuwe app (download) beschikbaar.En dan is er ook nog Niet de Mol op NPO Start. Iedere zondag is er op de streamingdienst een gesprek te zien tussen Splinter Chabot en de deelnemer die show heeft moeten verlaten.

Nog meer!


​​De jonge kijker volgt waarschijnlijk ook Mollenstreken op NPO Zapp en ben je zot op podcasts, dan is er de officiële Wie is de Mol?-podcast.Uiteraard volg je Wie is de Mol ook op NPO Start.


OPROEP: Ben jij fan van Wie is de Mol? Ben je goed in het schrijven van leuke artikelen? Neem dan contact met ons op en wie weet staan jouw artikelen binnenkort op SerieTotaal!

Foto: Joy Hansson

Aanbevolen artikelen