search
Dit kleine detail verbindt 'Friends' officieel aan de 'Home Alone'-films
Series / Nieuws

Dit kleine detail verbindt 'Friends' officieel aan de 'Home Alone'-films

Chandler en Monica eindigen in de wereld van 'Home Alone'.

Online kun je de gekste fantheorieën tegenkomen, maar soms zit er een tussen die klopt. Zo postte een Instagrammer een clip met zijn eigen unieke theorie die gewoon waar blijkt te zijn.

Scott Westwood wees erop dat Chandler en Monica uiteindelijk in het huis van de familie McAllister trekken. Inderdaad, dit is het gezin uit Home Alone, en laat de art director van Friends nu reageren.

Hetzelfde uitzicht


In seizoen 10 zien we Chandler (Matthew Perry), Monica (Courteney Cox) en Joey (Matt LeBlanc) door het nieuwe huis lopen. Door de ramen heb je precies hetzelfde uitzicht als in de Home Alone-films.

Scott monteerde een clip die je hieronder kunt bekijken. Er is dus maar een conclusie mogelijk: Chandler en Monica zijn in het huis van de McAllisters getrokken.

Scherp


De clip ging viraal en trok de aandacht van Daren Janes, art director van Friends. Hij schreef het volgende: "Dit is hilarisch. Ik was destijds de art director en we gebruikten dit 'uitzicht' van Pacific Studios, die het voor 'Home Alone' ontworpen hadden. Scherp!"

Bekijk op instagram


Er rest nu natuurlijk nog maar een vraag: waar zijn de McAllisters naartoe verhuisd? Wellicht dat hier in de toekomst een theorie over verschijnt. Je kunt Friends bekijken op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen