search
Concurrentie voor Amy Rose op de Riederalp in 'Winter Vol Liefde'?

Concurrentie voor Amy Rose op de Riederalp in 'Winter Vol Liefde'?

Saul heeft inmiddels zijn derde dame over de vloer in 'Winter Vol Liefde'.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Saul heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het winterse Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Na het vertrek van Jessie maakt Kelsey haar entree op de Riederalp. Weer een nieuwe kandidate dus en weer iemand die de recente historie tussen Amy Rose en Saul niet kent. Amy Rose vindt dat erg onprettig, Saul vindt het allemaal wel prima en houdt zijn kaarten zorgvuldig op de borst. Amy Rose geeft aan dat ze het liefst de hele tijd bij Saul is en hem wil knuffelen. Ondertussen lijkt Kelsey hier weinig oog voor te hebben en omschrijft ze de situatie als 'HDP', wat heerlie de peerlie schijnt te betekenen.....

Lunch


Als het drietal uit eten gaat, vindt Amy-Rose het heel lastig om geïnteresseerd te blijven. De gesprekken tussen Saul en de volgens haar wat boerse Kelsey laat ze allemaal aan haar voorbij gaan. Als Kelsey benoemt dat zij en Amy Rose erg verschillend zijn, smeert Saul hem snel naar het toilet.

Vlak voor de één-op-één-date tussen Kelsey en Saul wil Amy Rose nog even wat aan Saul kwijt. Ze wil graag weten hoe Saul erin staat. Hoewel Saul aangeeft dat ze zich nergens zorgen over hoeft te maken, hebben wij toch meer en meer onze twijfels bij de wat gladde Saul. Amy Rose lijkt tevreden met zijn wat vage praatjes.

Vuilniszak


Saul en Kelsey hebben een leuk diner en kletsen gezellig met elkaar onder het genot van een drankje. Kelsey ziet Saul wel zitten en meent dat zelfs een vuilniszak Saul goed zou staan.

Hoe dit allemaal verder gaat? Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen