search
Misdaaddrama torpedeert top 10 met magistrale kijkcijfers en is onmiddellijk de best bekeken serie op Netflix
Series / Nieuws

Misdaaddrama torpedeert top 10 met magistrale kijkcijfers en is onmiddellijk de best bekeken serie op Netflix

De prequel van 'La Casa de Papel' is 'Berlín' en die serie scoort direct uitstekend op Netflix.

De prequel van La Casa de Papel, genaamd Berlin is inmiddels verschenen op Netflix. De serie is nog maar net twee dagen te bekijken en is gelijk het best bekeken programma op de populaire streamingdienst. De serie is namelijk direct op de eerste plek in de Netflix top 10 terecht gekomen.

De serie volgt het leven van Berlín in zijn jaren voorafgaande aan zijn avontuur in La Casa de Papel. Berlín heeft een bijzonder gezelschap van jonge criminelen verzameld waarmee hij een ambitieuze roof wil uitvoeren. Waar hij in La Casa de Papel werd ingefluisterd door de Professor, is hij nu zelf het meesterbrein achter de operatie.

Cast


In de serie zijn rollen voor Pedro Alonso, Michelle Jenner en Tristan Ulloa. De serie is gemaakt door Esther Martinez Lobato en Álex Pina.

Of de serie net zo populair gaat volgen als zijn voorganger zal moeten blijken. Berlín heeft genoeg potentie om in ieder geval zeer succesvol te blijven en uit de eerste succesvolle dagen kan worden afgeleid dat het publiek zeker op deze prequel zit te wachten.

Kijken


Kijk deze prachtige en goed scorende serie op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen