search
Ster uit 'Star Trek: Enterprise' hint naar verrassende rol in 'Strange New Worlds'
Series / Nieuws

Ster uit 'Star Trek: Enterprise' hint naar verrassende rol in 'Strange New Worlds'

Deze acteur ziet een terugkeer in 'Star Trek: Strange New Worlds' wel zitten.

Dat de serie waarin ze origineel verschenen voorbij is, betekent in de wereld van Star Trek gelukkig niet dat we bepaalde personages nooit meer terugzien. Als het aan deze acteur zou liggen, herpakt hij zo snel mogelijk zijn rol in het Star Trek-universum.

John Billingsley speelde de rol van de Denobulon dokter Phlox aan boord van de Enterprise NX-01 in alle vier de seizoenen van Star Trek: Enterprise. De acteur deed eerder dit jaar mee aan de acteursstakingen en ontmoette hierbij een aantal sterren uit Star Trek: Strange New Worlds.

Hoe lang leven Denobulans


Met hen had hij gesprekken over hoe het leven van zijn personage (als hij nog leeft) eruit zou zien als hij aanwezig was in het tijdperk van de nieuwe serie. Hierover vertelt hij meer in de podcast All Access van Trek Movie:

"Ik stond op de stakingslijn en een paar van de Strange New Worlds-jongens kwamen naar voren en zeiden: 'Hoe lang denk je dat Denobulans leven?' Ik zei: 'Lang. Lang, lang, lang. Absoluut lang genoeg om in jullie serie aanwezig te zijn, als dat is waar je op doelt'".

Hedonistisch


"Dus wie weet? Ik bedoel, ik zou graag terugkomen. En ik denk dat zelfs als ik dood ben, mijn zoon Phlox Jr. er nog steeds is, en hij is het evenbeeld van zijn oude vader". Billingsley heeft zelfs ook wat concrete ideeën over wat zijn personage kan doen in dit tijdperk:



"Ik denk dat hij een reeks zeer succesvolle sekshandleidingen aan het schrijven is … Misschien ook veel kookboeken. Phlox, hij was hedonistisch. Hij was briljant, maar hij was hedonistisch … Ik zou graag willen denken dat hij op een punt kwam waarop hij zei: 'Weet je wat? Ik heb veel gedaan. Het is tijd voor mij om veel plezier te hebben, en ik ga leuke dingen doen'".

Genieten


"Ik zou graag willen dat hij van een aantal van zijn laatste jaren kon genieten, met zijn verschillende echtgenotes en echtgenoten, terwijl hij door de melkweg reisde, naar Risa ging en het naar zijn zin had", vervolgt de acteur.



Of hij terugkeert in Strange New Worlds moeten we dus nog maar zien. Bekijk de serie op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen