search
Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Brothers Sun'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Brothers Sun'

Kijk deze week naar de meest spannende nieuwe series die Netflix voor je klaar heeft staan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Fool Me Once


Verschijnt op: Maandag 1 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden.




You Are What You Eat: A Twin Experiment


Verschijnt op: Maandag 1 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

In dit unieke experiment volgen identieke tweelingen ieder acht weken lang een eigen dieet en lifestyle om te zien welke invloed bepaalde soorten voedsel op het lichaam hebben.




The Brothers Sun


Verschijnt op: Donderdag 4 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Komedie / Drama | Kijk op: Netflix

Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.




Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

1 januari: Neumatt (seizoen 2) - Drama / Familie / Romantiek - Wanneer bedrijfsadviseur Michi Wyss de boerderij van zijn overleden vader erft, moet hij de confrontatie aangaan met zijn landelijke verleden - en met de toekomst van zijn familie.

2 januari: Single's Inferno (seizoen 3 - aflevering 8-9) - Reality-TV - Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

3 januari: Like Flowers in Sand (seizoen 1 - aflevering 5) - Komedie / Mysterie / Romantiek - Een voormalig worsteltalent zit op een dood spoor en staat op het punt te stoppen. Maar dan ontmoet hij een oude vriend en vlamt zijn passie weer op.

5 januari: Gyeonseong Creature (seizoen 2) - Actie / Drama / Geschiedenis - Gyeongseong, 1945. In Seoel onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.

5 & 6 januari: My Demon (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Drama / Fantasy - Een genadeloze demoon verliest zijn krachten nadat hij een regeling heeft getroffen met een ijzige erfgename die mogelijk de sleutel tot een oplossing en tot zijn hart heeft.

6 & 7 januari: Welcome to Samdal-ri (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Romantiek - Een fotografe valt uit de gratie en keert terug naar haar geboorteplaats. Daar komt ze haar jeugdvriend tegen en wordt hun liefde opnieuw aangewakkerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen