search
Winter Vol Liefde: Guido heeft het zwaar met twee dames in zijn huis

Winter Vol Liefde: Guido heeft het zwaar met twee dames in zijn huis

Winter vol Liefde-deelnemer Guido lijkt het best zwaar te hebben, ineens twee dames in zijn huis.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houdt je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder barre winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar.

Slapen?


Guido heeft inmiddels twee vrouwen in huis, Elsje en Andrea, en hij worstelt hier flink mee. Guido heeft ook enorm slecht geslapen, hij ligt in de bijkeuken maar ligt vooral te malen, zo vertelt hij. Hij is er natuurlijk helemaal aan gewend om alleen te zijn, maar nu heeft hij twee kakelende 'kippen' in huis. Dat is echt even wennen voor de solitaire Guido.

Het trio gaat op pad naar weer één van die prachtige plekken in Lapland. Ze bezoeken een soort 'farm' met honderden rendieren. De dames genieten van de dieren en Guido vindt het vooral fijn dat iedereen even stil is.

Rendier


Als ze 's-avonds gaan eten en Guido zich nog eens beklaagd over hoe druk hij het vindt met twee dames om zich heen, krijgt Andrea even de hoon van Guido en Elsje over zich heen. Andrea lust niet veel, terwijl Guido gewend is rendierpoten en gerookte dierenharten te serveren. Weet Andrea hier mee om te gaan?

Het kan haast niet anders of Guido gaat binnenkort één van de dames wegsturen. Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen