search

Ons nieuws van maandag 1 januari 2024

Winter Vol Liefde: Guido heeft het zwaar met twee dames in zijn huis
Realityseries / Nieuws

Winter Vol Liefde: Guido heeft het zwaar met twee dames in zijn huis

Winter vol Liefde-deelnemer Guido lijkt het best zwaar te hebben, ineens twee dames in zijn huis.

Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houdt je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder barre winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar.

Slapen?


Guido heeft inmiddels twee vrouwen in huis, Elsje en Andrea, en hij worstelt hier flink mee. Guido heeft ook enorm slecht geslapen, hij ligt in de bijkeuken maar ligt vooral te malen, zo vertelt hij. Hij is er natuurlijk helemaal aan gewend om alleen te zijn, maar nu heeft hij twee kakelende 'kippen' in huis. Dat is echt even wennen voor de solitaire Guido.

Het trio gaat op pad naar weer één van die prachtige plekken in Lapland. Ze bezoeken een soort 'farm' met honderden rendieren. De dames genieten van de dieren en Guido vindt het vooral fijn dat iedereen even stil is.

Rendier


Als ze 's-avonds gaan eten en Guido zich nog eens beklaagd over hoe druk hij het vindt met twee dames om zich heen, krijgt Andrea even de hoon van Guido en Elsje over zich heen. Andrea lust niet veel, terwijl Guido gewend is rendierpoten en gerookte dierenharten te serveren. Weet Andrea hier mee om te gaan?

Het kan haast niet anders of Guido gaat binnenkort één van de dames wegsturen. Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Disney+ zet deze week 3 nieuwe afleveringen online, met o.a. 'Percy Jackson and the Olympians'
Series / Nieuws

Disney+ zet deze week 3 nieuwe afleveringen online, met o.a. 'Percy Jackson and the Olympians'

Het wordt een week met veel fantasievolle series op Disney+.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Percy Jackson and the Olympians


Verschijnt op: Woensdag 3 januari| Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Actie / Avontuur / Familie | Kijk op: Disney+

Percy Jackson is op een gevaarlijke zoektocht. Om de bliksemschicht van Zeus terug te halen en een oorlog te voorkomen, moet hij dwars door Amerika reizen, monsters ontlopen en goden te slim af zijn. Dankzij de hulp van zijn partners Annabeth en Grover, leidt Percy’s reis hem naar het antwoord op de vraag hoe hij erbij kan horen in een wereld waarin hij zich niet op zijn plek voelt en waartoe hij voorbestemd is.



Dragons of Wonderhatch


Verschijnt op: Woensdag 3 januari | Release: Seizoen 1 - aflevering 5 | Genre: Animatie / Actie / Avontuur | Kijk op: Disney+

Tijdens een cruciale veldslag verdwijnt Upananta's beste drakenrijder. Zonder hem is de wereld reddeloos verloren. De onervaren drakenrijder Thaim gaat naar hem op zoek in een andere wereld: een plek waar vliegende draken en avontuur alleen bestaan in de dromen van middelbare scholier Nagi.



Undead Unluck


Verschijnt op: Woensdag 3 januari | Release: Seizoen 1 - aflevering 4 | Genre: Animatie / Avontuur / Actie | Kijk op: Disney+

Andy, een Negator met de gave 'ondood', is al lange tijd op zoek naar iemand met de gave om hem een werkelijke dood te bezorgen. Fuko Izumo zorgt voor onheil in haar naaste omgeving door haar gave 'ongeluk'.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.
Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Brothers Sun'
Series / Nieuws

Netflix komt deze week met 9 nieuwe afleveringen waaronder het spannende 'The Brothers Sun'

Kijk deze week naar de meest spannende nieuwe series die Netflix voor je klaar heeft staan.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.


Fool Me Once


Verschijnt op: Maandag 1 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Misdaad / Drama / Mysterie | Kijk op: Netflix

Wanneer ex-soldaat Maya haar vermoorde man ziet op een geheime nannycam, brengt ze een dodelijk complot aan het licht dat ver teruggaat in het verleden.




You Are What You Eat: A Twin Experiment


Verschijnt op: Maandag 1 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Documentaire | Kijk op: Netflix

In dit unieke experiment volgen identieke tweelingen ieder acht weken lang een eigen dieet en lifestyle om te zien welke invloed bepaalde soorten voedsel op het lichaam hebben.




The Brothers Sun


Verschijnt op: Donderdag 4 januari | Release: Seizoen 1 | Genre: Actie / Komedie / Drama | Kijk op: Netflix

Als zijn familie wordt bedreigd door een mysterieuze vijand, vertrekt een triadelid uit Taipei naar LA om zijn eigenzinnige moeder en nietsvermoedende jongere broer te beschermen.




Overige series nieuw op Netflix


Hieronder de overige series die deze week op Netflix verschijnen.

1 januari: Neumatt (seizoen 2) - Drama / Familie / Romantiek - Wanneer bedrijfsadviseur Michi Wyss de boerderij van zijn overleden vader erft, moet hij de confrontatie aangaan met zijn landelijke verleden - en met de toekomst van zijn familie.

2 januari: Single's Inferno (seizoen 3 - aflevering 8-9) - Reality-TV - Op een verlaten eiland zoeken flirtende singles naar de liefde, want alleen als stelletje kunnen ze het eiland verlaten voor een romantische date in het paradijs.

3 januari: Like Flowers in Sand (seizoen 1 - aflevering 5) - Komedie / Mysterie / Romantiek - Een voormalig worsteltalent zit op een dood spoor en staat op het punt te stoppen. Maar dan ontmoet hij een oude vriend en vlamt zijn passie weer op.

5 januari: Gyeonseong Creature (seizoen 2) - Actie / Drama / Geschiedenis - Gyeongseong, 1945. In Seoel onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht.

5 & 6 januari: My Demon (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Komedie / Drama / Fantasy - Een genadeloze demoon verliest zijn krachten nadat hij een regeling heeft getroffen met een ijzige erfgename die mogelijk de sleutel tot een oplossing en tot zijn hart heeft.

6 & 7 januari: Welcome to Samdal-ri (seizoen 1 - aflevering 11-12) - Romantiek - Een fotografe valt uit de gratie en keert terug naar haar geboorteplaats. Daar komt ze haar jeugdvriend tegen en wordt hun liefde opnieuw aangewakkerd.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.