search
Deze aangrijpende en mysterieuze 'coming-of-age'-serie zal vanaf 11 januari eindelijk te zien zijn op Netflix
Series / Nieuws

Deze aangrijpende en mysterieuze 'coming-of-age'-serie zal vanaf 11 januari eindelijk te zien zijn op Netflix

De langverwachte serie 'Boy Swallows Universe' is binnenkort eindelijk te zien op Netflix.

We hoeven nog maar heel even te wachten en dan komt op 11 januari eindelijk Boy Swallows Universe op Netflix! Deze Australische spannende dramaserie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Trent Dalton.

De focus van de serie ligt op de jonge held, Eli Bell, een jongetje dat opgroeit in het Brisbane van de jaren '80. Eli wordt geconfronteerd met een wereld doordrenkt van criminaliteit en chaos. De dramatische wendingen in zijn leven beginnen wanneer hij getuige is van buitengewone gebeurtenissen die zijn kijk op de realiteit veranderen. Terwijl hij worstelt met zijn eigen identiteit en plek in deze onstuimige wereld, ontvouwt zich een episch avontuur dat zowel hartverwarmend als confronterend is.

Historie


Netflix heeft voor het eerst gesproken over de serie in maart 2022. Destijds gaven zij ook aan dat de serie al meer dan drie jaar in ontwikkeling is. Que Minh Luu, Netflix Director of Content in Australië en Nieuw-Zeeland, verklaarde in een persbericht het volgende.

"Boy Swallows Universe is echt iets bijzonders, en het is een enorm voorrecht om samen te werken met Trent Dalton, Joel Edgerton en Brouhaha Entertainment om dit authentiek iconische Australische verhaal naar Netflix te brengen. Als Australiërs weten we hoe belangrijk investeren in lokale content is. Boy Swallows Universe is een belangrijke mijlpaal in onze missie om unieke lokale verhalen te ontdekken die vreugde en verbinding brengen op onverwachte manieren bij ons publiek hier thuis en over de hele wereld."

Kijken


Wij kunnen in ieder geval niet wachten om deze nostalgische, duistere en spannende serie te gaan kijken op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen