search
Ongekende en sensationele mix van actie, komedie en gruwelijk geweld! Deze genre-overschrijdende serie zet Netflix volledig op zijn kop
Series / Nieuws

Ongekende en sensationele mix van actie, komedie en gruwelijk geweld! Deze genre-overschrijdende serie zet Netflix volledig op zijn kop

De serie 'The Brothers Sun' stormt direct de Netflix top 10 in.

De Amerikaanse Netflix-serie The Brothers Sun scoort direct uitstekend in haar eerste dagen op Netflix. De serie staat inmiddels in de top 10 van de best bekeken series en wij vermoeden dat de serie het daar wel even gaat uithouden!

De serie volgt Charles Sun (Justin Chien), een maffia-lid uit Taipei. De serie begint ook in deze Taiwanese hoofdstad, waar Sun, zoon van de leider van de lokale maffia, zichzelf moet verdedigen tegen een brute aanval door leden van een andere misdaadbende. Nadat dit volledig verkeerd voor Charles' vader afloopt, speelt de serie zich vervolgens voornamelijk in Los Angeles af.

Los Angeles


Sun verhuist hiernaar toe om zijn moeder (Michelle Yeoh) en zijn jongere broer en nietsnut Bruce (Sam Song Li) te beschermen voor de gangsters die het ook op de rest van zijn familie gemunt hebben.

De serie is hoogst vermakelijk, snelle verhaalwendingen en intens gefilmde actiescènes volgen elkaar in razend tempo op. Toch blijft het allemaal uitstekend te volgen. De serie bestaat uit acht afleveringen en weet steeds net op tijd even rustpunten in het verhaal te creëren waardoor je je weer kunt opladen voor nieuwe actie en humor.



Kijken


Kijk deze serie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen