search
De 'meest sexy vrouw van de wereld' Michelle Keegan brengt ons allemaal het hoofd op hol in Netflix-hit 'Fool Me Once'
Series / Nieuws

De 'meest sexy vrouw van de wereld' Michelle Keegan brengt ons allemaal het hoofd op hol in Netflix-hit 'Fool Me Once'

Alles over de prachtige Michelle Keegan uit Netflix-succes 'Fool Me Once'

Michelle Keegan speelt de hoofdrol in Netflix-succes Fool Me Once dat momenteel in de top 10 van de best bekeken series van de streamingsdienst staat. Keegan trekt met haar elegante voorkomen behoorlijk de aandacht van de kijkers. Wie is zij eigenlijk?

Michelle Keegan werd geboren op 3 juni 1987 en begon haar carrière in de schijnwerpers als Tina McIntyre in de Britse soapserie Coronation Street. Haar charismatische verschijning maakte veel indruk in het Verenigd Koninkrijk en maakte haar een nationale bekendheid.

Coronation Street


Na haar succes in Coronation Street, werd Michelle Keegan, met name in het Verenigd Koninkrijk zelf steeds beroemder en speelde ze bijvoorbeeld ook in de populaire serie Our Girl en films als Strangeways Here We Come.

De charmante actrice, die zowel bekend staat om haar acteertalent als om haar elegantie, heeft de harten van velen veroverd. Haar onweerstaanbare aanwezigheid voor de camera gaat hand in hand met haar vermogen om diepgaande personages tot leven te brengen.

Sexy


Keegan stond meerdere malen op de omslag van de Britse versie van het mannentijdschrift FHM en werd door dit blad tot de meest sexy vrouw van de wereld uitgeroepen.

Bekijk op instagram


Keegan had vanaf 2011 een relatie met de beroemde zanger Max George van The Wanted. Hun verloving kwam echter nooit tot een trouwerij en in 2013 kondigde ze haar verloving met voetballer Mark Wright aan, met wie ze in 2015 trouwde.

Kijken


Met Fool Me Once staat Keegan weer eens vol in de schijnwerpers! Kijk de serie hier op Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen