search
Eerste recensies voor de gewelddadige Netflix-serie 'The Brothers Sun': het kijken waard?
Series / Nieuws

Eerste recensies voor de gewelddadige Netflix-serie 'The Brothers Sun': het kijken waard?

Hoe doet de nieuwe serie van de 'American Horror Story'-maker Brad Falchuk het?

Michelle Yeoh is de weduwe van een maffia-baas, en met haar twee zonen gaat ze de strijd aan met een misdaadsyndicaat. De eerste recensies op Rotten Tomatoes zijn inmiddels binnen.

The Brothers Sun valt goed in de smaak: op het moment van schrijven geven de critici 80% en de kijkers een stevige 91%. De serie staat voor stevige gevechtsscènes, een dosis humor en goede acteerprestaties.

Beste uit de verf


De serie schuwt duidelijk het geweld niet, er zijn veel "klassieke gevechten en bloedvergieten, en velen worden gespiest, echt heel veel figuren worden gespiest" volgens FandomWire. Daarnaast is er echter een goede mix van humor en drama en hoofdrolspeelster Michelle Yeoh wordt unaniem geprezen.

Het beschermen van je familie is een goed uitgewerkt thema. AV Club geeft aan dat dit ook de momenten zijn waarop "'The Brothers Sun' het beste en het sterkste uit de verf komt".

De South China Post vat Falchuks nieuwe productie goed samen: "['The Brothers Sun'] barst van de kleurrijke personages en bekende grappen, het is een feest van voedsel, vechtpartijen en familie".



Kijk The Brothers Sun op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen