search
Hij nam na 20 jaar afscheid van 'NCIS', maar keert nu verrassend genoeg terug
Series / Nieuws

Hij nam na 20 jaar afscheid van 'NCIS', maar keert nu verrassend genoeg terug

Mark Harmon keert binnenkort toch weer terug naar de wereld van 'NCIS'.

Goed nieuws voor fans van NCIS: de acteur die jarenlang de hoofdrol speelde in de serie, keert binnenkort weer terug. We zien Mark Harmon binnenkort weer als Leroy Jethro Gibbs, maar misschien niet hoe je het zou verwachten.

In 2022 verliet Harmon NCIS, na in meer dan 400 afleveringen te hebben gespeeld. Nu keert de acteur terug naar de wereld van de serie. Er is namelijk een nieuwe prequelserie in de maak, die Gibbs volgt in zijn jongere jaren. De serie zal NCIS: Origins heten en zal in 2024 of 2025 uitkomen.

Verteller


Aangezien de serie zich afspeelt in 1991, zal Harmon niet direct terugkeren in de rol van Gibbs. Maar hij zal wel dienen als de verteller van het verhaal. De officiële omschrijving van de serie luidt als volgt: "In de serie begint Gibbs zijn carrière als recent aangestelde speciale agent op het jonge kantoor van NCIS Camp Pendleton, waar hij zijn plaats verovert in een ruig, onhandig team onder leiding van NCIS-legende Mike Franks".

Het is nog niet bekend wie de rol van de jonge Gibbs op zich zal nemen in de nieuwe serie. Harmons zoon Sean Harmon was eerder te zien in NCIS als de jonge Gibbs, maar het lijkt er niet op dat hij deze rol opnieuw zal spelen in de prequel. Wel zijn Harmon en zijn zoon allebei uitvoerend producent van de serie.

Showrunners


David J. North en Lucita Monreal zijn de showrunners van de serie. Zij schreven beide meer dan een decennium lang voor NCIS en North is momenteel ook de showrunner van de originele serie. De precieze releasedatum is nog niet bekend.



Bekijk NCIS op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen