search
Apple TV+ heeft grote plannen en start het nieuwe jaar met deze grote kwaliteitsseries
Series / Nieuws

Apple TV+ heeft grote plannen en start het nieuwe jaar met deze grote kwaliteitsseries

Apple TV+ start het jaar goed en begint gelijk met drie absolute topseries

Apple TV+ wil het nieuw jaar goed beginnen en komt gelijk met een aantal goede nieuwe series. Er zitten drie kwaliteitsseries bij waarvan onze verwachtingen zeer hoog zijn.

Criminal Record — 10 januari


Op 10 januari start Apple TV+ met Criminal Record, een misdaaddrama. De Britse serie is gemaakt door Paul Rutman en vertelt het verhaal van twee rechercheurs. De ene is June Lenker, een jonge vrouw die nieuw is in het vak maar die zeer getalenteerd en slim is. De andere is Daniel Hegarty, een veteraan die zijn leven heeft gewijd aan zijn rechercheurschap.

Samen moeten ze werken aan een oude moordzaak, die veel lastiger zal worden dan dat ze zich hadden voorgesteld. Zullen ze slagen om de moordzaak eindelijk op te lossen?



Masters of the Air — 26 januari


Fans van oorlogsseries zullen ongetwijfeld allang al weten dat binnenkort Masters of the Air wordt gelanceerd op Apple TV+. De serie draait om de 100th Bomb Group van het Amerikaanse leger tijdens de Tweede Wereldoorlog. De verwachtingen voor deze opvolger van Band of Brothers zijn superhoog gespannen, hopelijk kan de serie deze hooggespannen verwachten ook waarmaken.



The New Look — 14 februari


Deze bijzondere serie speelt zich af tijdens de nazi-bezetting van Parijs tijdens de Tweede Wereldoorlog. Precies op het moment dat de tijd van Coco Chanel als 's werelds meest beroemde modebeïnvloeder ten einde liep en Christian Dior alle glorie in de industrie begon te vergaren. De serie geeft ons de kans om naar de gruwelijke gebeurtenissen te kijken vanuit een volledig ander perspectief en benadrukt hoe schoonheid feitelijk de wereld heeft gered.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen