search
Plotse 'Auf Wiedersehen' in Winter Vol Liefde; Benjamin dumpt manipulatieve Joshua

Plotse 'Auf Wiedersehen' in Winter Vol Liefde; Benjamin dumpt manipulatieve Joshua

Benjamin dumpt kandidaat Joshua en stuurt hem terug naar Amsterdam.

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Benjamin heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie wintersportplaatsje Belalp in Zwitserland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houd je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Het is duidelijk dat kandidaat Joshua flink verliefd is geworden op Benjamin. Tijdens de korte break die beiden hadden ingelast, hebben zij veel aan elkaar gedacht. Benjamin miste de gezelligheid en de reuring van Joshua tijdens zijn afwezigheid. Er wordt weer geknuffeld en gelachen; de mannen zijn duidelijk blij weer samen te zijn.

Binkie


Als Benjamin vervolgens Olivier-Bas wegstuurt en Joshua ook nog eens bij zijn moeder in de smaak valt (ze vindt hem een 'binkie') lijkt alles koek en ei te zijn tussen de twee.

Echter buiten de camera's blijkt het die avond flink mis te lopen tussen de twee. Benjamin heeft behoefte aan een avondje voor zichzelf. Joshua denkt hier compleet anders over en blijkt flink geschreeuwd te hebben over de telefoon. Benjamin spreekt hierover met zijn 'bestie' Anna en zij adviseert hem om Joshua onmiddellijk weg te sturen. Joshua is met zijn heftige gedrag een grens over gegaan.

Auf Wiedersehen


Benjamin vertelt Joshua flink de waarheid en geeft aan hem wel erg dominant en manipulatief te vinden, het was allemaal één grote 'Joshua-show'. Benjamin ziet geen toekomst tussen hen en Joshua mag zijn koffers pakken; Auf Wiedersehen!

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen