search
Deadpool neemt zijn Emmy in ontvangst voor bejubelde serie op Disney+
Series / Nieuws

Deadpool neemt zijn Emmy in ontvangst voor bejubelde serie op Disney+

Ryan Reynolds kwam niet opdagen en dus moest Deadpool zijn Emmy in ontvangst nemen.

Welcome to Wrexham was genomineerd voor de Emmy Award voor Outstanding Unstructured Reality Program. Ryan Reynolds en Rob McElhenney waren de gelukkigen die deze Award in de wacht mochten slepen. Ze hebben de prijs alleen net wat anders in ontvangst genomen dan gewoonlijk is.

Reynolds heeft het ontzettend druk en stuurde een grofgebekte vriend om een bedankje op te nemen in zijn plaats. Wie stuurde hij? De enige echte Deadpool.

De video


In het filmpje droeg Reynolds zijn kostuum uit Deadpool en bedankte iedereen die betrokken was bij de serie. In echte Reynolds-stijl, maakte hij er een grappig moment van.

Zo bedankt hij Wrexham dat Rob en "die andere man" zijn verhaal mochten vertellen. Ook vertelt hij als Deadpool dat Reynolds had beloofd "om [Deadpools] volgende film niet te verpesten".

Oscars?


De video eindigt met een bericht aan de Oscars: "Hopelijk kunnen we volgens jaar een token VFX bemachtigen". Als laatste grapt hij om in de toekomst "aan Ryan’s gezicht te werken", aangezien dat misschien een nominatie op kan leveren.



Stream Welcome to Wrexham op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen