search
Gaat 'The Last Of Us' seizoen 2 grote vertraging oplopen?

Gaat 'The Last Of Us' seizoen 2 grote vertraging oplopen?

De hoofdrolspeler van The Last of Us heeft een blessure; wat betekent dit voor de planning van de serie?

Adriënne Koolen
Fans zitten geduldig te wachten op het tweede seizoen van de hitserie The Last of Us. Er worden steeds kleine updates en details gegeven over het tweede seizoen, maar een recente blessure van Pedro Pascal zou heel wat gevolgen kunnen hebben voor het schema.

De CEO van HBO Max liet onlangs weten dat er een planning is voor het tweede seizoen van The Last of Us. Het plan is dat de serie in 2025 uitkomt, wat betekent dat het filmen al in de lente van 2024 moet beginnen.

De blessure


Tijdens de Golden Globes afgelopen 7 januari in het Beverly Hilton Hotel in Beverly Hills, Californië liep Pedro Pascal (Joel) over de rode loper met een mitella om zijn arm.

Hij liet niets los over de precieze staat van zijn arm en zei alleen tegen Associated Press dat hij gevallen was. Ook waarschuwde hij iedereen, aangezien het "iedereen kan overkomen".

De gevolgen


Naar verwachting zal de blessure van Pascal gelukkig geen invloed hebben op het schema van The Last of Us. Er is dus geen reden voor paniek of vertraging.Stream The Last of Us op HBO Max.

Aanbevolen artikelen