search
Guido laat zijn slang zien in 'Winter Vol Liefde'

Guido laat zijn slang zien in 'Winter Vol Liefde'

Guido laat in Zweeds Lapland zijn slang zien aan Marja in 'Winter Vol Liefde'

Bas de Kramer
Winter vol Liefde-deelnemer Guido heeft de nodige kandidaten uitgenodigd om hem op te komen zoeken in het mooie Zweeds Lapland. SerieTotaal volgt Winter vol Liefde op de voet en houdt je op de hoogte van het liefdesleven van de kandidaten.

Guido woont onder barre winterse omstandigheden en ietwat primitief in het uiterste noorden van Zweden, in Zweeds Lapland. Hij is 43 en werkt in Zweden zeven maanden per jaar als gids en vijf maanden per jaar als leraar.

Andrea


Guido heeft Andrea inmiddels toch weggestuurd. Andrea vertrouwde de andere kandidate Esmeralda al toe dat zij niet echt verder kwam in de gevoels- en belevingswereld van Guido. Andrea vindt het zeer lastig om Guido te doorgronden.

Als Guido en Andrea elkaar even één op één spreken, komt het hoge woord er uit. Guido vindt Andrea "een leuk wijf" maar ze komen samen tot de conclusie dat er van liefde geen sprake is. Andrea gaat haar koffer pakken en gaat huiswaarts. Ze is een ervaring rijker en een illusie armer, zo geeft zij aan.

Marja


Net als Guido denkt om even een tijdje alleen te zijn met Esmeralda, die samen zeer veel lachen, komt er alweer een nieuwe dame het erf op. Het gaat om Marja, die aangeeft al 23 keer verhuisd te zijn in haar leven. Een verhuizing naar Zweeds Lapland zou dus de 24e verhuizing worden? Al snel blijkt dat Guido en Marja het goed kunnen vinden. Zelfs als Guido zijn slang toont, lijkt Marja totaal niet terug te deinzen. Kennelijk kan zij het huisdier wel waarderen.

Het gaat dus een lastige klus voor Guido om uit deze twee dames een keuze te maken. Met Esmeralda kan hij erg lachen en met Marja juist wat meer praten, voor wie zal hij gaan?

Kijk Winter vol Liefde op Videoland of gewoon op RTL 4.

Foto: RTL

Aanbevolen artikelen