search
Door deze 4 doodenge horrorseries op Netflix doe je geen oog dicht vannacht
Series / Featured

Door deze 4 doodenge horrorseries op Netflix doe je geen oog dicht vannacht

Heb jij al deze horrorseries op Netflix al durven kijken?

De laatste tijd zijn er weer enkele sterke horrorseries toegevoegd aan het platform van Netflix. Kijk snel welke jij al gezien hebt, of welke jij sowieso nog moet gaan kijken.

Gyeongseong Creature



In Seoul onder koloniaal bewind proberen een zakenman en een detective te overleven en nemen het op tegen een monster ontstaan uit menselijke hebzucht. Bekijk nu bij Netflix.



Creature



Wanneer een roekeloze wetenschapper in het Ottomaanse Istanbul een tragedie overkomt, gebruikt zijn student ongeteste methoden om zijn werk af te maken - met verwoestende gevolgen. Bekijk nu bij Netflix.



Sweet Home



Wanneer een mysterieuze plaag de wereld overneemt en mensen veranderen in gruwelijke monsters, zit de eenzame tiener Cha Hyun-soo vast in zijn appartementencomplex. Om te overleven moet hij de confrontatie aangaan met zijn eigen angsten en vechten tegen de angstaanjagende wezens die op de loer liggen. Bekijk nu bij Netflix.

Lees de recensie van SerieTotaal.



Tokyo Ghoul



Tokyo heeft last van geesten die lijken op mensen, maar eigenlijk menseneters zijn. Ken Kaneki is half geest, half mens en zit gevangen tussen twee werelden. Bekijk nu bij Netflix.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen