search
Kan je Marvels 'Echo' kijken zonder voorkennis van 'Hawkeye'?
Series / Nieuws

Kan je Marvels 'Echo' kijken zonder voorkennis van 'Hawkeye'?

Marvels Echo is de eerste serie die onderdeel is van de Marvel Spotlight.

Het Marvel Cinematic Universe zit best complex in elkaar en het wordt alleen nog maar lastiger met alle nieuwe films en series. Eén van deze nieuwe series is Echo en de grote vraag van fans is of het mogelijk is de serie te kijken zonder Hawkeye gezien te hebben.

Onlangs is Marvel begonnen met de Marvel Spotlight. Dit betekent dat alle nieuwe releases die deel uitmaken van de Marvel Spotlight, onafhankelijk zijn van alle andere films en series die deel uitmaken van het MCU.

Echo


Marvel bevindt zich op dit moment in de Multiverse Saga, maar Echo maakt deel uit van de Marvel Spotlight en heeft dus niks met de Multiverse te maken. De serie is een op zichzelf staand verhaal.

Dit betekent dus ook dat het niet nodig is om Hawkeye gezien te hebben om Echo te kunnen kijken en te volgen. Bovendien wordt er in de eerste aflevering gebruik gemaakt van flashbacks, waardoor kijkers alle achtergrondinformatie hebben die nodig is om de serie te begrijpen.

Marvel Spotlight


Het hoofd van Streaming, Brad Winderbaum, legde eerder dit jaar uit dat Marvel Spotlight het mogelijk maakt om series te maken die los staan van een "grotere MCU-continuïteit". Tot nu toe is Echo de enige serie die onderdeel is van deze Spotlight.Te streamen op Disney+


Stream Echo op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen