search
'House of the Dragon' seizoen 2 premièredatum: Daemon-acteur Matt Smith doet onthulling
Series / Nieuws

'House of the Dragon' seizoen 2 premièredatum: Daemon-acteur Matt Smith doet onthulling

Hoofdrolspeler Matt Smith krijgt de vraag wanneer het langverwachte tweede seizoen te zien zal zijn.

House of the Dragon had als een van de weinige producties geen last van de Hollywoodstaking. De scenario's waren af voor de staking begon, daarnaast vielen de acteurs niet onder SAG-AFTRA maar onder de Britse acteursvakbond.

Hierdoor werd het tweede seizoen volgens het oorspronkelijke draaischema afgerond. Matt Smith was onlangs te gast in de podcast The Zoe Ball Breakfast show en liet een hint vallen wat de start betreft.

Afgerond


House of the Dragon werd afgelopen zomer in het VK gefilmd, en in september 2023 was het filmen klaar.

Volgens Smith gaat seizoen 2 in augustus in première. Smith: "Augustus, denk ik. Deze zomer, ja. Ik heb zelf nog niks [van de opnames] teruggezien, maar we hebben het vorig jaar afgerond".

Post-productie


Momenteel is er nog niets officieel bevestigd, maar HBO zal er waarschijnlijk op mikken om de fantasyhit te vertonen op het moment dat de post-productie is afgerond.Per slot van rekening moest de streamer andere producties noodgedwongen pauzeren. Het platform zal er waarschijnlijk alles aan doen om House of the Dragon zo spoedig mogelijk te vertonen. House of the Dragon is te zien op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen