search
Deze grote nieuwe dramaserie met superster Nicole Kidman is vanaf 26 januari te streamen op Prime Video
Series / Nieuws

Deze grote nieuwe dramaserie met superster Nicole Kidman is vanaf 26 januari te streamen op Prime Video

De nieuwe dramaserie 'Expats' is vanaf 26 januari te bekijken op Prime Video.

Op 26 januari zal de serie Expats in première gaan op Prime Video. De streamingsdienst die de komende tijd sowieso flink uitpakt met nieuwe series, zoals onder andere Fallout en Mr. & Ms. Smith, zet hiermee weer zijn beste beentje voor.

Deze tv-bewerking van het boek The Expatriates van Janice Y.K. Lee draait om een hechte gemeenschap van Amerikaanse expats in Hong Kong, die op het eerste gezicht nogal bevoorrechte en welvarende levens leiden. Tegelijkertijd zijn er achter de schermen de nodige tragedies en persoonlijke drama's in hun leven.

Plot


Expats vertelt het verhaal van drie Amerikaanse vrouwen. Margaret, Hilary en Mercy, die als expats in 2014 in het levendige en tumultueuze Hongkong wonen. Margaret en haar man Clarke zijn met hun drie kinderen vanuit de Verenigde Staten naar Hong Kong verhuisd.

Ze hebben een gemeenschap van mede-expats opgebouwd waar ook Hilary en haar man David deel van uitmaken. De hechte gemeenschap raakt echter gebroken nadat een plotselinge familietragedie hun levens drastisch beïnvloedt.

Cast


De serie is gemaakt door Lulu Wang en heeft hoofdrollen voor Nicole Kidman, Sarayu Blue en Ji-Young Joo.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen