search
'Monarch: Legacy of Monsters' is afgerond: komt er eigenlijk een tweede seizoen?
Series / Nieuws

'Monarch: Legacy of Monsters' is afgerond: komt er eigenlijk een tweede seizoen?

Hoewel nog niets officieel is lijkt het dat seizoen 2 er gewoon gaat komen.

Afgelopen november kwam Apple TV+ met de spannende serie Monarch: Legacy of Monsters. Showrunner Chris Black heeft laten weten goed vertrouwen te hebben in de komst van een tweede seizoen.

Black verklaarde dat er nog meer van het verhaal te vertellen valt over de wereld van de epische monsters. Hoewel er nog geen officiële aankondiging is gedaan over een tweede seizoen, wijst het succes van het eerste seizoen in de richting van hernieuwde hoop.

Godzilla en de rest scoren


Apple TV+ bevestigde onlangs dat Monarch: Legacy of Monsters het zo goed heeft gedaan, dat het in november debuteerde als de nummer één dramaserie van het eerste seizoen op de streamingdienst.

Het voegde zich daarmee bij gevestigde successen als The Morning Show, Slow Horses en Silo, die allemaal een nieuw seizoen hebben gekregen. Het lijkt erop dat het alleen nog een kwestie van tijd is voor de Godzilla-serie.

Generaties vol spanning


Monarch: Legacy of Monsters gaat over twee broers en zussen die in de voetsporen van hun vader treden om hun familieband met de geheime organisatie Monarch te ontdekken. De dramatische saga, die zich uitstrekt over drie generaties, onthult begraven geheimen en de impact van epische gebeurtenissen op ons leven.



Kijk alle afleveringen van Monarch: Legacy of Monsters op Apple TV+
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen