search
Door deze brute scène wil je 'Breaking Bad' gelijk opnieuw bingewatchen
Series / Nieuws

Door deze brute scène wil je 'Breaking Bad' gelijk opnieuw bingewatchen

De misdaadserie Breaking Bad bevat heel wat heftige scènes maar de scène met het kartel is wel erg bruut.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In de serie Breaking Bad, nog altijd de #1 in de IMDb Top 250, zitten heel wat memorabele scènes. Denk maar aan de scène waarin de schurk Gustavo Fring aan zijn einde komt. Let op: SPOILERS.

Maar het personage van acteur Giancarlo Esposito is verantwoordelijk voor meer brute scènes. Denk maar aan de situatie waarin hij wraak neemt op het kartel en Don Eladio. Gus roeit alles en iedereen in een keer uit.

Mexico


De scène is te zien in de tiende aflevering van seizoen vier van Breaking Bad en deze heet Salud. We zien in de aflevering dat Jesse, Mike en Gus naar Mexico worden gebracht om Don Eladio en zijn gang te ontmoeten.

We zien hoe Gus en Eladio vrede sluiten. Als er wordt gefeest door de Mexicaanse gangsters gaat Gus naar het toilet en wordt duidelijk dat de tequila is vergiftigd. Iedereen die het drankje heeft gedronken sterft in de scène.

Heftig en bruut


De scène kan makkelijk gerekend worden tot de beste scènes uit de complete serie, ook omdat deze linkt aan een eerdere ontmoeting met Eladio. Check hieronder een korte clip uit de aflevering.



En? Ben je om? Als je de serie eerder hebt gezien, dan wil je Breaking Bad vast weer opnieuw bingewatchen. En dat kan natuurlijk. Je vindt de misdaadserie op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen