search
Met deze dystopische sciencefictionfilm wil Netflix je aankomende vrijdag omverblazen

Met deze dystopische sciencefictionfilm wil Netflix je aankomende vrijdag omverblazen

De scifi-film The Kitchen van Daniel Kaluuya (Get Out) staat binnenkort op Netflix.

Bram de Groot
Je kent Daniel Kaluuya onder meer van zijn rollen in Black Panther en Get Out. Binnenkort zie je van de acteur zijn regiedebuut op Netflix. Samen met Kibwe Tavares regisseerde hij de scifi-film The Kitchen.

Vanaf aankomende vrijdag staat The Kiitchen op Netflix en je ziet rollen van onder andere Kane Robinson, Jedaiah Bannerman, Hope Ikpoku Jr, Teija Kabs en Demmy Ladipo.

Sciencefiction


De dystopische film speelt zich af in een toekomstig Londen. In de Engelse hoofdstad zijn alle sociale woningen geëlimineerd en vechten Izi (Robinson) en Benji (Bannerman) voor hun leven als inwoners van The Kitchen. Dit is een gemeenschap die weigert hun huis te verlaten.

In oktober 2023 debuteerde de film al tijdens het BFI London Film Festival en de film draait sinds enkele dagen in een beperkt aantal Britse bioscopen. Na 20 recensies staat The Kitchen op een mooie 85 procent op de Tomatometer van Rotten Tomatoes, een goed voorteken.

Netflix


Vanaf vrijdag zie je The Kitchen dus op Netflix. Wil je de première niet missen, dan kun je alvast een herinnering aanzetten op de streamer. Bekijk hieronder alvast de trailer.

Aanbevolen artikelen