search
Geanimeerde teaser 'The X-Files'
Series / Trailer

Geanimeerde teaser 'The X-Files'

De eerste aflevering van de revival is goed ontvangen.



Fox heeft een nieuwe teaser voor de aankomende X-Files revival vrijgegeven. Ditmaal geen nieuwe beelden, maar een ingenieuze geanimeerde teaser, waarbij vermoedelijk geluidsfragmenten van eerdere afleveringen gebruikt zijn. In dit nieuwe, tiende seizoen, worden de X-Files opnieuw geopend en moeten Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny) onderzoek doen naar het verhaal van een vrouw (Annet Mahendru), die stelt ontvoerd te zijn door buitenaardse wezens.

Er zijn ook al recensies vrijgegeven van de nieuwe afleveringen. De première werd vertoond tijdens de NYCC. TVGuide schrijft bijvoorbeeld dat "bedenker Chris Carter goed gebruik makt van hoe de wereld er nu uit ziet, waarin post-9/11 samenzweringen, de Patriot Act en de militarisering van de politie tot een nieuw mysterie leiden en verbonden zijn met Roswell."

En Collider noemt de nieuwe reeks in elk geval voor oudgedienden van de serie een "must watch". "De miniserie zou de wensen van zij die zich nog altijd afvragen of de waarheid daarbuiten is, zullen tevreden zijn."

Op 24 januari is de eerste aflevering van de revival te zien, met de titel My Struggle.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen