search
Marvel-serie 'Luke Cage' geen prequel
Series / Nieuws

Marvel-serie 'Luke Cage' geen prequel

Het oorsprongsverhaal wordt al in Jessica Jones duidelijk gemaakt.

Toen bleek dat Marvel/Netflix-personage Luke Cage (Mike Colter) zijn debuut zou beleven in Jessica Jones ontstond het gerucht dat zijn eigen serie een oorsprongsverhaal zou vertellen. Tijdens de New York Comic-Con 2015 gaf Colter hier verhelderende opmerkingen over. We zullen hem als vluchteling leren kennen in Jessica Jones en later zijn eigen verhaal oppakken.


"Ik kan je vertellen wat ik mag: Luke Cage spelt zich een paar maanden na Jessica Jones af. Dus in real time, als je Jessica Jones kijkt, zie je [aan het eind] Luke Cage in Harlem werken en proberen de eindjes aan elkaar te knopen. Luke Cage heeft nog niet uitgevogeld wat hij moet doen. Hij is bartender en gaat van de ene naar de andere plek. Met een goede reden: hij is een vluchteling en probeert van de radar te blijven. Dus je vindt hem in Harlem, in een compleet andere wereld dan Hell's Kitchen."

De serie zal op een ongespecificeerd moment in 2016 zijn première beleven. Eerst (op 20 november) is het de beurt aan het eerste seizoen van Jessica Jones. Vermoedelijk volgt daarna ook nog een nieuw seizoen van Daredevil. Mocht je hem nog niet gezien hebben, klik dan op deze link voor de trailer daarvan!

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen