search
Dit is de perfecte volgorde om 'Yellowstone' en alle spin-offs te bekijken
Series / Nieuws

Dit is de perfecte volgorde om 'Yellowstone' en alle spin-offs te bekijken

De Yellowstone franchise is erg uitgebreid en er zijn dan dus ook verschillende manieren om alle series te bekijken.

De Yellowstone-franchise is steeds populairder geworden en ondertussen heeft bijna iedere serieliefhebber wel van de serie gehoord. De serie heeft heel wat spin-offs gekregen, maar wat is de beste volgorde om deze te kijken?

Alle spin-offs van Yellowstone staan op zichzelf, wat betekent dat je geen voorkennis hoeft te hebben van de andere series. Dat gezegd hebbende, is het wel veel leuker om alle series achter elkaar te kijken.

De eerste volgorde


Een goede keuze zou zijn om alle series te kijken in de volgorde waarop deze zijn uitgekomen. Dat betekent dat je het beste kan beginnen met alle vijf seizoenen van Yellowstone en daarna jezelf onderdompelt in de tijd van het Wilde Westen met 1883.

Je eindigt dan met 1923, maar dat is nog niet het einde van de franchise. Er komt namelijk nog een prequel, 1944 en twee series die zich in het moderne leven afspelen, 2024 en 6666.

Chronologische volgorde


Een andere optie is om de series te bekijken in chronologische volgorde. De eerste serie is dan 1883, gevolgd door 1923. Hierna wordt het echter iets ingewikkelder.

Bekijk op instagram


Eigenlijk zou 1944 dan komen, aangezien deze serie zich afspeelt in.. je raadt het al, 1944. De SAG-AFTRA stakingen hebben echter voor veel vertraging gezorgd en het is nog niet bekend wanneer 1944 in première gaat.

Verschillende opties


Als je de voorkeur hebt om de series in chronologische volgorde te bekijken, zou je kunnen wachten op 1944. Anders kan je deze later bekijken en na 1923 beginnen met Yellowstone.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen