search
'Loki'-regisseur mogelijk aan het roer bij 'The Last of Us' seizoen 2
Series / Nieuws

'Loki'-regisseur mogelijk aan het roer bij 'The Last of Us' seizoen 2

De regisseur van de meest populaire Marvel-serie zal zich aansluiten bij de crew van The Last of Us.

Er is nog maar weinig bekend over het tweede seizoen van The Last of Us, maar nu is er een interessante update gegeven. Deze update zal een hele grote rol spelen in het eindresultaat van The Last of Us.

The Last of Us is één van de meest populaire franchises van dit moment. De game wordt al jarenlang gezien als één van de beste games ooit gemaakt, als het niet dé beste is. En ook de serie krijgt heel veel lof en verbrak record na record.

Seizoen 2


De verwachtingen voor seizoen 2 liggen dus heel erg hoog en dit betekent dat alleen de beste van de beste aan de serie werken. Iedereen van de cast en crew is ongelooflijk getalenteerd en seizoen 2 voegt nog een groot talent toe aan deze lijst.

Volgens Jeff Sneider zal de regisseur van Loki, Kate Herron, namelijk een aflevering regisseren. Herron is geprezen voor haar werk aan Loki en de serie is dus ook niet voor niets één van de beste Marvel-series op Disney+.

Hoeveel afleveringen?


Sneider speculeerde dat Herron waarschijnlijk maar één aflevering zal regisseren, maar dit is nog niet officieel bekendgemaakt

Bekijk op instagram


Stream The Last of Us op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Aanbevolen artikelen